Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Úžasné životy: Miroslav Žbirka podle Jana Ponocného

Úžasné životy: Miroslav Žbirka podle Jana Ponocného

20. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Zdeňka Svěráka ovlivnilo Bylo nás pět od Karla Poláčka: Chtěl jsem něco tak humorného taky napsat

Šarm: Zdeňka Svěráka ovlivnilo Bylo nás pět od Karla Poláčka: Chtěl jsem něco tak humorného taky napsat

19. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Bertha von Suttner: Jak zatracovaná Tlustá Berta získala první Nobelovu cenu za mír

Osudové ženy: Bertha von Suttner: Jak zatracovaná Tlustá Berta získala první Nobelovu cenu za mír

19. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co se jí osvědčilo ve vztahu s komplikovanými muži, prozradí Magdaléna Vášáryová

Stříbrný vítr: Co se jí osvědčilo ve vztahu s komplikovanými muži, prozradí Magdaléna Vášáryová

19. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o potápění ptáků, zimním spánku dinosaurů a robotické civilizaci

Meteor: Meteor o potápění ptáků, zimním spánku dinosaurů a robotické civilizaci

19. 10. 2024

51 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Lékař Josef Thomayer. Byl hrdý Chod a svou rázovitou povahu si uchoval i v Praze

Příběhy z kalendáře: Lékař Josef Thomayer. Byl hrdý Chod a svou rázovitou povahu si uchoval i v Praze

18. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zazimování zahradních jezírek

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zazimování zahradních jezírek

18. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a režisér Michal Suchánek: Nikdy jsem nebyl zaměstnaný a nesázel na jistotu

Blízká setkání: Herec a režisér Michal Suchánek: Nikdy jsem nebyl zaměstnaný a nesázel na jistotu

18. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Dědictví kolonialismu? U kořene selhání státu stojí instituce, které slouží elitám

Jak to vidí...: Analytička: Dědictví kolonialismu? U kořene selhání státu stojí instituce, které slouží elitám

18. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů: Servírujeme pazneht medvědí! Co nejbizarnějšího jedl Zdeněk Pohlreich?

Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů: Servírujeme pazneht medvědí! Co nejbizarnějšího jedl Zdeněk Pohlreich?

17. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Lata Brandisová. Jediná královna Velké pardubické

Příběhy z kalendáře: Lata Brandisová. Jediná královna Velké pardubické

17. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ženy na trhu práce

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ženy na trhu práce

17. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zálohování dat je možné i na zařízení přímo v našem domě. Flash či SD karta však není dobré řešení

Hobby magazín: Zálohování dat je možné i na zařízení přímo v našem domě. Flash či SD karta však není dobré řešení

17. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Smolka, Vitha

O původu příjmení: Smolka, Vitha

17. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tatiana Dyková: „Na herectví je báječné, že se pořád můžete za někoho převlékat“

Blízká setkání: Tatiana Dyková: „Na herectví je báječné, že se pořád můžete za někoho převlékat“

17. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Vegetariánka v originále zapadla. Nobelovu cenu získala Han Kang až díky překladu

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Vegetariánka v originále zapadla. Nobelovu cenu získala Han Kang až díky překladu

17. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Vražda nadvakrát. Dívka, kterou „dvakrát“ zabil mladík z diskotéky. Proč se její tělo nikdy nenašlo?

Kriminálka: Vražda nadvakrát. Dívka, kterou „dvakrát“ zabil mladík z diskotéky. Proč se její tělo nikdy nenašlo?

16. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Generální ředitel ČRo René Zavoral živě z festivalu Prix Bohemia Radio

Káva o čtvrté: Generální ředitel ČRo René Zavoral živě z festivalu Prix Bohemia Radio

16. 10. 2024

36 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Limonádový Joe. Dodnes patří mezi české filmové poklady

Příběhy z kalendáře: Limonádový Joe. Dodnes patří mezi české filmové poklady

16. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Labuda, Oborný

O původu příjmení: Labuda, Oborný

16. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

16. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka: Místo politika dýdžej? Trump nabyl pocitu, že nemusí nic říkat. Volen bude pro to, kým je

Jak to vidí...: Expertka: Místo politika dýdžej? Trump nabyl pocitu, že nemusí nic říkat. Volen bude pro to, kým je

16. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: V půlce života jsem začínala od nuly. Zrcadlo zakladatelky mamma center Miroslavy Skovajsové

Zrcadlo: V půlce života jsem začínala od nuly. Zrcadlo zakladatelky mamma center Miroslavy Skovajsové

15. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mario Puzo. Spisovatel, který dal světu slavného Kmotra

Příběhy z kalendáře: Mario Puzo. Spisovatel, který dal světu slavného Kmotra

15. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Průkaz původu psů a koček

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Průkaz původu psů a koček

15. 10. 2024

31 min