
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 12. 1. 2025

O epizodě podcastu
V dnešním dílu Pochoutkového roku si připomeneme vítězný recept z loňského roku, o kterém rozhodla naše porota. Zdenka Chatová nás naučí péct masový bochánek a připravovat doudlebský bramborový salát. Kromě toho si řekneme, jak se správně točí pivo, k čemu slouží malé talířky v restauracích a popovídáme si o jídle se zpěvákem Pavlem Vítkem. Čeká vás další rada z etikety Ladislava Špačka. Poradíme, jak se přihlásit do nového ročníku naší kulinářské soutěže.
Připomeňte si bronzový recept roku 2024: Masový bochníček a doudlebský bramborový salát. Rada z etikety: Který talířek na pečivo je ten váš? Jak se točí pivo. Soutěž o kuchařku.
Popis podcastu
Vysílání pro celou rodinu.