
Pochoutkový rok: Omáčku si na talíři nešetřete. Zbytek můžete dojíst jen gurmetkou, radí Ladislav Špaček

Dvojka
Poslechněte si podcast
Dnes
1 min
O epizodě podcastu
Rozdělit si, jak vhodně na talíři hospodařit s omáčkou a přílohami, je oříšek. Někdy nám zkrátka na talíři zůstane zbytek omáčky. Můžeme ji sníst, nebo se jí musíme vzdát? Radí Ladislav Špaček.
Rozdělit si, jak vhodně na talíři hospodařit s omáčkou a přílohami, je oříšek. Někdy nám zkrátka na talíři zůstane zbytek omáčky. Můžeme ji sníst, nebo se jí musíme vzdát? Radí Ladislav Špaček.
Obsah epizody:
00:00 - Dotaz na etiketu00:19 - Omáčka během jídla
00:54 - Gurmetka a drahé omáčky
01:33 - Co nepoužívat na omáčku
Popis podcastu
Vysílání pro celou rodinu.