
Blízká setkání: Těhotnej kuchař Jaroslav Vajgl: „Vaření má být radost, ne dieta“

Dvojka
Poslechněte si podcast
Dnes
33 min
O epizodě podcastu
Fanoušci ho znají jako Těhotného kuchaře a přichází s novou knihou receptů. A hned v úvodu svým čtenářům děkuje za to, že s ním nehubnou, ale klidně pár kilo přiberou. „V tomhle jdu proti proudu a myslím, že se mi daří tuhle cestu prokopávat. Člověk si raději pochutná, než aby hubnul,“ směje se oblíbený influencer, který přitom sám pár kilo shodil. „Neutrhuju si, ale večer už jsem krotší a v jedenáct už nezakrojím do bůčku a nedám si k tomu dvě piva.“
Fanoušci ho znají jako Těhotného kuchaře a přichází s novou knihou receptů. A hned v úvodu svým čtenářům děkuje za to, že s ním nehubnou, ale klidně pár kilo přiberou. „V tomhle jdu proti proudu a myslím, že se mi daří tuhle cestu prokopávat. Člověk si raději pochutná, než aby hubnul,“ směje se oblíbený influencer, který přitom sám pár kilo shodil. „Neutrhuju si, ale večer už jsem krotší a v jedenáct už nezakrojím do bůčku a nedám si k tomu dvě piva.“
Obsah epizody:
00:07 - Nebe v hubě, nová kniha01:05 - Rychlé recepty ve videu
02:42 - Inspirace a příprava receptů
04:00 - Praxe, sítě a expanze
06:42 - Videorecepty a nová kniha
09:00 - Pochutnat si vs. hubnout
10:57 - Alternativy, vývary, polotovary
14:19 - Holubky: premiérový recept
17:22 - Passata a natáčení videí
20:18 - Tým a opilé tiramisu
22:00 - Fotky v kuchařce, QR
23:24 - Pečivo: rohlíky a housky
27:38 - Tangzhong: nadýchané těsto
29:23 - Recepty 2.0 a Evropa
31:12 - Soukromí a spolupráce