
Blízká setkání: Foodblogerka Chili Ta Thuy překvapila sama sebe: Zelí můžeš udělat i z bukového listí

Dvojka
Poslechněte si podcast
Dnes
34 min
O epizodě podcastu
Chili Ta Thuy je jméno, které dnes rezonuje nejen mezi milovníky vietnamské kuchyně, ale i mezi těmi, kdo sledují televizní soutěže. Kuchařka, foodblogerka, moderátorka a žena, která se nebojí výzev. Sama sebe se však zdráhá označovat slovem influencer. Proč drží dlouhé půsty a chodí se otužovat? Co jí dala přísná vietnamská výchova? Poslechněte si Blízká setkání Terezy Kostkové a rozhovor mezi vietnamskou tradicí, českou zkušeností a kuchyní, která spojuje.
Chili Ta Thuy je jméno, které dnes rezonuje nejen mezi milovníky vietnamské kuchyně, ale i mezi těmi, kdo sledují televizní soutěže. Kuchařka, foodblogerka, moderátorka a žena, která se nebojí výzev. Sama sebe se však zdráhá označovat slovem influencer. Proč drží dlouhé půsty a chodí se otužovat? Co jí dala přísná vietnamská výchova? Poslechněte si Blízká setkání Terezy Kostkové a rozhovor mezi vietnamskou tradicí, českou zkušeností a kuchyní, která spojuje.
Obsah epizody:
02:30 - Dětství a rebelství04:11 - Význam jména a přezdívky
06:08 - Studium a univerzita
06:26 - Cesta k vaření a kreativita
07:40 - Zkušenosti ze soutěží
12:34 - Sebepoznání, půsty a otužování
15:01 - Vliv vietnamské výchovy
15:18 - Moderování Zpátky do přírody
17:42 - Díl s Brdy a sbírání surovin
19:30 - Možnosti vaření z přírody
20:46 - Rizika a odpovědnost influencera
26:44 - Role platformy a experti
28:08 - Expertíza ve vaření
29:40 - Základní kuchyňská výbava
32:36 - Vietnam versus české vaření
33:50 - Jednoduchost a plánování vaření
34:22 - Síla selhání a inspirace