
Pod čarou: Češi nevědí, co je česká kuchyně. Nemají to kde zjistit

Newsletter Matouše Hrdiny: Pod slovem česká kuchyně si představíme pár tradičních jídel typu svíčkové, ale o moc dál většinou náš přehled nesahá. Nemůže za to nedostatek zvídavosti, ale hlavně fakt, že je čím dál těžší narazit na zajímavé psaní o jídle.
Celý text čtěte v newsletteru Pod čarou. Pokud se vám ukázka líbila, přihlaste se k odběru . Každou sobotu dostanete newsletter přímo do vašeho e-mailu, včetně tipů na další zajímavé čtení z českých i zahraničních médií.
Archiv všech komentářů najdete zde , další podcasty Seznam Zpráv tady .
Poslouchejte nás také ve své oblíbené podcastové aplikaci nebo na Podcasty.cz .
Naše články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy .
Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz .
Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: X // Facebook // Instagram
Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky. Vznikají v zázemí Seznam.cz.