
EP44: Temné letní zážitky, milovaná Apulie a Garage22

O epizodě podcastu
Vítejte u naší druhé letní epizody, která je v období dělícím dvě sezony. První sezonu jsme ukončili s předžalobní výzvou na Reného straně, Michala zas potkali nešťastné chvilky v práci. Milujeme italskou Apulii, Michal tam byl teď a René před pár lety. Co tam je a co tam není a jeslti by jste tam měli jezdit se dozvíte v této epizodě. Tuto epizodu jsme natáčeli v Garage22, první pražské destilérce ginu a dalších radostí. Bylo to moc hezké a užili jsme si to. Alkohol k létu patří podobně jako hudební festivaly, taky jsem na nich byli a ještě budeme. A co nás čeká dál? Všechno je tady vevnitř.
V této epizodě jsme si Drajv odvezli přímo do srdce vonícího ginu – natáčeli jsme v Garage22, mezi měděnými kolonami a lahvemi, které se dají pít i očima. Mluvíme o tom, co všechno se dá postavit na malém českém dvoře – a pak sklouzneme k právním příběhům, které zabolí víc než špatně udělaný gintonic. Michal vytáhl svoje drama s konkurenční doložkou, René zase právní šachy kolem franšízy hranolkáren a nechtěnou lekci v tom, proč se nevyplatí věřit gastro lidem z Karlových Varů. Jenže pak přijde obrat: najednou řešíme, jestli muž může chodit na kosmetiku (ano!), proč se Babiš třese na Beats for Love (a hlavně mimo rytmus), a jak si vybavit kuchyň tak, aby vám i pánev dělala radost. Dojde na ocel, nerez, seasoning, teploty, saponáty a i jednu zničenou pánev – pozdrav pro Simoneho. Nechybí ani host z garáže Ondřej, který přinese giny, historky o slivovici s peckama a etiketu, která původně vypadala trochu… nevhodně. Začínáme letně, končíme silně – přesně jak to máme rádi.