
Kynuté koláče předčily všechny aktuální trendy v pečení. Je za tím také nostalgie, vysvětluje cukrářka Veronika Vávrová

O epizodě podcastu
Před otevřením pekárny Kus koláče dodávala Vávrová své koláče a další dezerty do některých pražských kaváren. „Na základě poptávky od našich partnerských firem jsme zjistili, že to pravděpodobně bude mít úspěch,“ říká cukrářka. Při pečení svých koláčů se Vávrová inspiruje také recepty své babičky. „My jsme se s kolegou rozhodli všechny ingredience navýšit, aby to bylo bohatší, sytější a sladší,“ popisuje. Co ji přimělo k tomu, aby si založila vlastní podnik? Už od dětství Vávrová věděla, že chce jednou pracovat v gastronomii. „Začínala jsem na brigádách, kde jsem umývala nádobí, pak jsem byla servírka nebo hosteska. V hloubi duše jsem ale stále měla pocit, že bych jednoho dne chtěla mát vlastní podnik,“ dodává Vávrová.
Dopoledním hostem moderátora Nikoly Bojčeva byla cukrářka Veronika Vávrová. Poslechněte si záznam rozhovoru.
Popis podcastu
Všechny díly podcastu Dopolední host můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .