Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sloboda nám tu sama nezostane (19. 11. 2025)

Sloboda nám tu sama nezostane (19. 11. 2025)

Obrázek epizody Sloboda nám tu sama nezostane (19. 11. 2025)

Poslechněte si podcast

19. 11. 2025

59 min

Nežná revolúcia priniesla slobodu, nádej aj veľké očakávania. Lenže sloboda a demokracia nie sú niečím, čo raz príde a samo zostane. Demokracia pritom zažíva krízu a o mnohé hodnoty z Novembra akoby sme museli znovu bojovať.

Dnes teda prinášame záznam z diskusie Dobrého rána Sobota, ktorá sa naživo odohrala v nedeľu počas festivalu Nežná!

Odporúčanie

A ja si takto pred pomaly sa blížiacimi sviatkami dobieham čitateľské resty, takže si dočítavam dosiaľ nečítane pratchettovky. V mojom prípade to je Poslední hrdina, no ak aj vy máte nejaké čitateľské resty, neodkladajte to, ale siahnite po nejakej dobrej knihe. A to je moje dnešné odporúčanie.

Všetky podcasty denníka SME nájdete na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠ ⁠⁠sme.sk/podcasty⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠

Odoberajte aj audio verziu denného newslettra ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ SME.sk⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ s najdôležitejšími správami na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠ ⁠⁠sme.sk/brifing⁠⁠⁠

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Popis podcastu

Denný spravodajský podcast na Slovensku. Pondelok až piatok, každé ráno nový diel - rozhovory s reportérmi, komentátormi a hosťami denníka SME. V sobotu komentujeme politické a celospoločenské dianie predchádzajúceho týždňa.