Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Prečo sa vláda bojí zakázať vychádzanie (16. 12. 2020)

Prečo sa vláda bojí zakázať vychádzanie (16. 12. 2020)

Obrázek epizody Prečo sa vláda bojí zakázať vychádzanie (16. 12. 2020)

Poslechněte si podcast

16. 12. 2020

21 min

O epizodě podcastu

Odborníci hovorili, že máme okamžite zavrieť krajinu a prijať prísnejšie protipandemické opatrenia.

V pondelok sa dokonca mimoriadne stretla vláda, no nič neschválila. Včera sa však prezidentka stretla s vedcami, vystúpila a vyzvala občanov na disciplínu i na prijatie ďalších opatrení.

Prečo teda stále nemáme zákaz vychádzania, či bude a ak áno, odkedy, ale najmä ako to vyzeralo medzi ministrami a čo to pre nás znamená?

Tomáš Prokopčák sa rozpráva s Michalom Katuškom.

Zdroj zvukov: TASR

---

Moje dnešné odporúčanie je praktické, súvisí s dnešnou témou a je skôr prosbou: keď už to štát nezvláda, správajme sa zodpovedne my sami: obmedzme naše kontakty. Nemusíme mať predsa prikázané, aby sme si dávali pozor na seba i na našich blízkych. Môžeme radšej myslieť na zdravie ako na darčeky. Ja viem, je to ťažké, pre každého z nás, aj pre mňa. Ale stav v nemocniciach je naozaj zlý.

Všetky podcasty denníka SME si môžete vypočuť na jednom mieste na podcasty.sme.sk .

Odborníci hovorili, že máme okamžite zavrieť krajinu a prijať prísnejšie protipandemické opatrenia.

V pondelok sa dokonca mimoriadne stretla vláda, no nič neschválila. Včera sa však prezidentka stretla s vedcami, vystúpila a vyzvala občanov na disciplínu i na prijatie ďalších opatrení.

Prečo teda stále nemáme zákaz vychádzania, či bude a ak áno, odkedy, ale najmä ako to vyzeralo medzi ministrami a čo to pre nás znamená?

Tomáš Prokopčák sa rozpráva s Michalom Katuškom.

Zdroj zvukov: TASR

---

Moje dnešné odporúčanie je praktické, súvisí s dnešnou témou a je skôr prosbou: keď už to štát nezvláda, správajme sa zodpovedne my sami: obmedzme naše kontakty. Nemusíme mať predsa prikázané, aby sme si dávali pozor na seba i na našich blízkych. Môžeme radšej myslieť na zdravie ako na darčeky. Ja viem, je to ťažké, pre každého z nás, aj pre mňa. Ale stav v nemocniciach je naozaj zlý.

Všetky podcasty denníka SME si môžete vypočuť na jednom mieste na podcasty.sme.sk.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Popis podcastu

Denný spravodajský podcast na Slovensku. Pondelok až piatok, každé ráno nový diel - rozhovory s reportérmi, komentátormi a hosťami denníka SME. V sobotu komentujeme politické a celospoločenské dianie predchádzajúceho týždňa.