Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Matovič má problém, o čom je kauza Arca Capital (22. 9. 2020)

Matovič má problém, o čom je kauza Arca Capital (22. 9. 2020)

Obrázek epizody Matovič má problém, o čom je kauza Arca Capital (22. 9. 2020)

Poslechněte si podcast

22. 9. 2020

20 min

O epizodě podcastu

Klamali, že moja manželka investovala do Arca Capital, klamali, že tam vložila desať miliónov eur, klamali, že bola zvýhodnená, klamali, že som jej vybavil protekciu.

Nepovedali jedno jediné pravdivá slovo. Takýmito slovami reagoval Igor Matovič na novú kauzu, ktorá sa má týkať jeho manželky a krachujúcej finančnej skupiny Arca Capital.

Akurát, aj samé premiérové vyjadrenia majú relatívne voľný vzťah k pravde. O čo teda v kauze Arca Capital ide, či veríme Matovičovi, že nevie, kde má jeho rodina peniaze a čo na to ostatní politici?

Tomáš Prokopčák sa rozpráva s Romanom Cuprikom.

Zdroj zvukov: Úrad vlády SR - Facebook

Klamali, že moja manželka investovala do Arca Capital, klamali, že tam vložila desať miliónov eur, klamali, že bola zvýhodnená, klamali, že som jej vybavil protekciu.

Nepovedali jedno jediné pravdivá slovo. Takýmito slovami reagoval Igor Matovič na novú kauzu, ktorá sa má týkať jeho manželky a krachujúcej finančnej skupiny Arca Capital.

Akurát, aj samé premiérové vyjadrenia majú relatívne voľný vzťah k pravde. O čo teda v kauze Arca Capital ide, či veríme Matovičovi, že nevie, kde má jeho rodina peniaze a čo na to ostatní politici?

Tomáš Prokopčák sa rozpráva s Romanom Cuprikom.

Zdroj zvukov: Úrad vlády SR - Facebook

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Popis podcastu

Denný spravodajský podcast na Slovensku. Pondelok až piatok, každé ráno nový diel - rozhovory s reportérmi, komentátormi a hosťami denníka SME. V sobotu komentujeme politické a celospoločenské dianie predchádzajúceho týždňa.