Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kauza Kolíková vyzerá ako pomsta od Matoviča (11. 5. 2021)

Kauza Kolíková vyzerá ako pomsta od Matoviča (11. 5. 2021)

Obrázek epizody Kauza Kolíková vyzerá ako pomsta od Matoviča (11. 5. 2021)

Poslechněte si podcast

11. 5. 2021

23 min

O epizodě podcastu

Bývala považovaná za najlepšiu ministerku v tejto vláde. No teraz sa Mária Kolíková musí brániť odvolávaniu pre údajný konflikt záujmov, ktorý... no, vyzerá veľmi zvláštne.

Teda, vyzerá skôr na osobnú pomstu Igora Matoviča a jeho poskokov, než na konflikt záujmov.

Čo sa teda okolo ministerky spravodlivosti deje, ale najmä prečo?

Tomáš Prokopčák sa pýta Jakuba Fila.

Zdroje zvukov: TV Markíza, TASR, SME

Odporúčanie:

Moje dnešné odporúčanie je klasika najklasikovatejšia, sci-fi kult Isaaca Asimova Nadácia. Tá totiž relatívne nedávno vyšla v novom slovenskom preklade a viete čo, je veľmi fajn. Ja som teda Nadáciu či Základňu čítal viackrát, no dosiaľ nie v slovenčine... a ak ste toto zásadné dielo vedeckej fantastiky ešte nečítali, naozaj naozaj odporúčam.

Ak máte pre nás spätnú väzbu, odkaz alebo nápad, napíšte nám na dobrerano@sme.sk

Všetky podcasty denníka SME nájdete na sme.sk/podcasty

Podporte vznik podcastu Dobré ráno a kúpte si digitálne predplatné SME.sk na sme.sk/podcast

Odoberajte aj denný newsletter SME. sk s najdôležitejšími správami na sme.sk/ suhrnsme

Ďakujeme, že počúvate podcast Dobré ráno.

Bývala považovaná za najlepšiu ministerku v tejto vláde. No teraz sa Mária Kolíková musí brániť odvolávaniu pre údajný konflikt záujmov, ktorý... no, vyzerá veľmi zvláštne.

Teda, vyzerá skôr na osobnú pomstu Igora Matoviča a jeho poskokov, než na konflikt záujmov.

Čo sa teda okolo ministerky spravodlivosti deje, ale najmä prečo?

Tomáš Prokopčák sa pýta Jakuba Fila.

Zdroje zvukov: TV Markíza, TASR, SME

Odporúčanie:

Moje dnešné odporúčanie je klasika najklasikovatejšia, sci-fi kult Isaaca Asimova Nadácia. Tá totiž relatívne nedávno vyšla v novom slovenskom preklade a viete čo, je veľmi fajn. Ja som teda Nadáciu či Základňu čítal viackrát, no dosiaľ nie v slovenčine... a ak ste toto zásadné dielo vedeckej fantastiky ešte nečítali, naozaj naozaj odporúčam.

Ak máte pre nás spätnú väzbu, odkaz alebo nápad, napíšte nám na dobrerano@sme.sk

Všetky podcasty denníka SME nájdete na sme.sk/podcasty

Podporte vznik podcastu Dobré ráno a kúpte si digitálne predplatné SME.sk na sme.sk/podcast

Odoberajte aj denný newsletter SME.sk s najdôležitejšími správami na sme.sk/suhrnsme

Ďakujeme, že počúvate podcast Dobré ráno.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Popis podcastu

Denný spravodajský podcast na Slovensku. Pondelok až piatok, každé ráno nový diel - rozhovory s reportérmi, komentátormi a hosťami denníka SME. V sobotu komentujeme politické a celospoločenské dianie predchádzajúceho týždňa.