Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dni po skorom pôrode ovplyvnia celý život, aj tak delíme deti a matky (21. 10. 2020)

Dni po skorom pôrode ovplyvnia celý život, aj tak delíme deti a matky (21. 10. 2020)

Obrázek epizody Dni po skorom pôrode ovplyvnia celý život, aj tak delíme deti a matky (21. 10. 2020)

Poslechněte si podcast

21. 10. 2020

19 min

O epizodě podcastu

Hneď po pôrode mi ho dali na brucho, spolu sme sa vytešili a keď mi ho brali, chytil sa košele a nechcel sa pustiť. Najbližšie som ho videla až o týždeň.

Takto opisuje prvé momenty po predčasnom pôrode svojho syna jedna z matiek, s ktorou sa zhovárala redaktorka SME Ženy Michaela Žureková.

A práve s ňou sa Nikola Bajánová rozprávala o tom, prečo je oddelenie matky a predčasne narodeného dieťaťa problém, čo na to odborníci zo sveta a ako by to malo byť správne.

Hneď po pôrode mi ho dali na brucho, spolu sme sa vytešili a keď mi ho brali, chytil sa košele a nechcel sa pustiť. Najbližšie som ho videla až o týždeň.

Takto opisuje prvé momenty po predčasnom pôrode svojho syna jedna z matiek, s ktorou sa zhovárala redaktorka SME Ženy Michaela Žureková.

A práve s ňou sa Nikola Bajánová rozprávala o tom, prečo je oddelenie matky a predčasne narodeného dieťaťa problém, čo na to odborníci zo sveta a ako by to malo byť správne.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Popis podcastu

Denný spravodajský podcast na Slovensku. Pondelok až piatok, každé ráno nový diel - rozhovory s reportérmi, komentátormi a hosťami denníka SME. V sobotu komentujeme politické a celospoločenské dianie predchádzajúceho týždňa.