
#69 Jan Skopový - Nejsme klasická restaurace, naše jídla jsou odlišná

O epizodě podcastu
Taky jste rádi, když vám někdo uvaří ? Dokážete ocenit dobré jídlo nebo je vám jedno, co sníte? My tedy máme rádi takové to „nebe v hubě“ a to umí uvařit v chebské restauraci Botanik Bistro. Naším hostem byl majitel bistra Jan Skopový. Společně jsme si povídali o tom, jak je těžké si otevřít restauraci, jak dát dohromady kvalitní personál nebo o tom, jestli má rád pořad Ano šéfe!
Zajímá Vás, jak být součástí našeho podcastu? Mrkněte na naše stránky nebo napište na email: pasekovasvandova@zktv.cz a staňte se třeba sponzorem. www.zktv.cz www.zktv.tv
#divokejzapad #podcast #cheb #gastro #botanikbistro #restaurace #gastromapalukasehejlika #nebevhube #karlovarskykraj #zapadnicechy #zktv #zktvproduction#nedelejtesitosamiudelamevamtonejlip