Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #28 Klára Teršová: Made in Zapadákov, značka, pod kterou se schovává vše, co mě naplňuje

#28 Klára Teršová: Made in Zapadákov, značka, pod kterou se schovává vše, co mě naplňuje

Obrázek epizody #28 Klára Teršová: Made in Zapadákov, značka, pod kterou se schovává vše, co mě naplňuje

Poslechněte si podcast

4. 6. 2023

24 min

O epizodě podcastu

Nový díl podcastu je tu ? Zastavte se na okamžik a připravte se na mimořádnou dávku inspirace. Dnešním hostem je žena mnoha povolání. Klára Telšarová, autorka knihy Až ke křížku, zakladatelka neziskové organizace Smrčiny, ale také radní města Aš a majitelka proslulého bistra Fichtl, vás vtáhne do světa svých různorodých rolí a příběhů ? Poslechněte si nejnovější epizodu a dozvíte se, jaké kroky vyžaduje město Aš v současné době, čím se zabývá nezisková organizace Smrčiny, nebo na jakých dobrotách si můžete smlsnout v rodinném bistru ☕️

Přejeme příjemný poslech ?


www.zktv.cz

www.zktv.tv

Nový díl podcastu je tu 🤗 Zastavte se na okamžik a připravte se na mimořádnou dávku inspirace. Dnešním hostem je žena mnoha povolání. Klára Teršová, autorka knihy Až ke křížku, zakladatelka neziskové organizace Smrčiny, ale také radní města Aš a majitelka proslulého bistra Fichtl, vás vtáhne do světa svých různorodých rolí a příběhů 💫 Poslechněte si nejnovější epizodu a dozvíte se, jaké kroky vyžaduje město Aš v současné době, čím se zabývá nezisková organizace Smrčiny, nebo na jakých dobrotách si můžete smlsnout v rodinném bistru ☕️

Přejeme příjemný poslech 🎧


www.zktv.cz

www.zktv.tv

Popis podcastu

🌵 Vítejte na Divokým Západě – podcastu ze Západních Čech, kde se potkává poctivej západní vibe s historkama, co stojí za poslech. Žádná naleštěná kovbojka, ale syrovej kus regionu s pořádnou dávkou nadhledu a troškou tý „prérie“ po našem. 🐎🍺 Z produkce ZKTV.