Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #153 Cocoman - "Druhá sloka Jedný lásky je autentickej popis toho, co jsem zažil na LSD tripech"

#153 Cocoman - "Druhá sloka Jedný lásky je autentickej popis toho, co jsem zažil na LSD tripech"

Obrázek epizody #153 Cocoman - "Druhá sloka Jedný lásky je autentickej popis toho, co jsem zažil na LSD tripech"

Poslechněte si podcast

Dnes

22 min

Patří mezi nejvýraznější osobnosti české reggae scény a svou tvorbou si za více než dvě desetiletí vybudoval silnou fanouškovskou základnu. Cocoman, vlastním jménem Adam Lanči, je známý nejen svými koncerty a autentickým projevem, ale také dlouhodobou popularizací reggae hudby v České republice.

🚬 🌿

V rozhovoru jsme si povídali o jeho hudebních začátcích, vzniku známé skladby Jedna láska i o tom, odkud čerpá inspiraci pro svou tvorbu. Řeč přišla také na koncertní zážitky, nezapomenutelné momenty z pódia, vztah k Jamajce a rozdíly mezi českým a zahraničním publikem❓

Popis podcastu

🌵 Vítejte na Divokým Západě – podcastu ze Západních Čech, kde se potkává poctivej západní vibe s historkama, co stojí za poslech. Žádná naleštěná kovbojka, ale syrovej kus regionu s pořádnou dávkou nadhledu a troškou tý „prérie“ po našem. 🐎🍺 Z produkce ZKTV.