Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #133 - Jana Zicklerová - Survivor byl můj sen. A já si ho splnila.

#133 - Jana Zicklerová - Survivor byl můj sen. A já si ho splnila.

Obrázek epizody #133 - Jana Zicklerová - Survivor byl můj sen. A já si ho splnila.

Poslechněte si podcast

20. 1. 2026

1 hod 12 min

V dalším díle podcastu jsme si povídali s Janou Zicklerovou, účastnicí reality show Survivor Česko & Slovensko. Otevřeně jsme probrali, jak celý Survivor vlastně začíná – od přihlášení, výběrového procesu až po okamžik, kdy člověk skutečně stojí na ostrově. Jana popisuje, jaké to bylo přežít extrémní podmínky, hlad, vyčerpání i psychický tlak, a odhaluje, co se dělo ve chvílích, kdy byly kamery vypnuté a co televizní divák nikdy neměl šanci vidět. S odstupem dvou let hodnotí svou účast s nadhledem a upřímností, mluví o tom, co jí Survivor dal i vzal – a zazní i silné přiznání, že kdyby dnes přišla nabídka jít znovu, neváhala by ani vteřinu a šla okamžitě zpět. Autentní rozhovor ze zákulisí jedné z nejtěžších reality show, bez přikrášlování a bez filtrů.

Popis podcastu

🌵 Vítejte na Divokým Západě – podcastu ze Západních Čech, kde se potkává poctivej západní vibe s historkama, co stojí za poslech. Žádná naleštěná kovbojka, ale syrovej kus regionu s pořádnou dávkou nadhledu a troškou tý „prérie“ po našem. 🐎🍺 Z produkce ZKTV.