Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #123 Jana Mračková Vildumetzová - Oplatky jsou můj hřích 😈 Dobrý hřích.

#123 Jana Mračková Vildumetzová - Oplatky jsou můj hřích 😈 Dobrý hřích.

Obrázek epizody #123 Jana Mračková Vildumetzová - Oplatky jsou můj hřích 😈 Dobrý hřích.

Poslechněte si podcast

15. 7. 2025

17 min

Jaké to je být „kapitánkou“ celého Karlovarského kraje? Proč jsou pro ni lázeňské oplatky sladký hřích? Jak vnímá Mezinárodní filmový festival a co jí letos přineslo setkání s Michaelem Douglasem?Hejtmanka Jana Mračková Vildumecová v otevřeném rozhovoru o zodpovědnosti, lidech, kraji i o tom, jak těžké je skloubit práci s rodinou.Poslechni si novou epizodu podcastu Divokej Západ – tentokrát přímo z Karlových Varů z filmového festivalu.📍 YouTube & Spotify – teď online.🎧 Sleduj nás a nenech si ujít další díly!#DivokejZapad #kviff #mattonilifebar #karlovyvary #oplatky #podcast

Popis podcastu

Jak divoké dokážou být Západní Čechy? 🔥 Odpověď na tuto otázku najdete v novém podcastu Divokej západ, který vám představí zajímavé osobnosti Západních Čech. A že jich je! 🧐