Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #121 Jan Auer - Nejsem takový ten fotograf, který řekne, teď mi dej trošku ruku víc nahoru

DIVOKEJ ZÁPAD!

ZKTV

Byznys

,

Podnikání

#121 Jan Auer - Nejsem takový ten fotograf, který řekne, teď mi dej trošku ruku víc nahoru

Obrázek epizody #121 Jan Auer - Nejsem takový ten fotograf, který řekne, teď mi dej trošku ruku víc nahoru

DIVOKEJ ZÁPAD!

Poslechněte si podcast

15. 7. 2025

14 min

Honza je fotograf, videomaker, influencer… a hlavně táta, co má ruce plný inkoustu a hlavu plnou nápadů.

Do Varů dorazil rovnou ze Zrće, kde makal místo toho, aby pařil, a na naší stage nám vyprávěl, jaký to je být Potetovanej táta, co tvoří content na sítě a fotí lidi tak, aby mohli bejt sami sebou.

Proč by Honza nikdy nefotil falešný úsměvy na obálky časáků? A jak mu jeden pracovní TikTok obrátil život naruby?

Poslechněte si upřímnej a lidskej rozhovor o rodičovství, emocích, tetování a o tom, jak si nenechat kecat do toho, co tě baví.

👉 Sledujte nás a dejte odběr, protože Divokej Západ jede dál. Další epizody z KVIFFu i ze studia najdeš na našem YouTube i na všech dalších podcastových platformách.

www.zktv.cz

#divokejzapad #potetovanejtata #honzaauer #tatinek #influencer #mattonilifebar #tetovani #podcast #kviff

Popis podcastu

🌵 Vítejte na Divokým Západě – podcastu ze Západních Čech, kde se potkává poctivej západní vibe s historkama, co stojí za poslech. Žádná naleštěná kovbojka, ale syrovej kus regionu s pořádnou dávkou nadhledu a troškou tý „prérie“ po našem. 🐎🍺 Z produkce ZKTV.