Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #111 Daniel Jarmo Socha - První svatby i první videoklip jsem točil zadarmo.

DIVOKEJ ZÁPAD!

ZKTV

Byznys

,

Podnikání

#111 Daniel Jarmo Socha - První svatby i první videoklip jsem točil zadarmo.

Obrázek epizody #111 Daniel Jarmo Socha - První svatby i první videoklip jsem točil zadarmo.

Poslechněte si podcast

Včera

18 min

Z Ostrova až na vrchol! Daniel "Jarmo" Socha, vítěz soutěže ASUS Battle Royal o nejlepšího střihače videoklipů CZ/SK 2023 nám přišel říct, jaký to je, když při střihačským maratonu pouštěj ukolébavky, a vy to stejně vyhrajete.

Začínal focením svateb a natáčením videoklipů zadarmo, dneska točí pro Českou televizi, Witte Automotive a má na kontě i klip pro Ectora, kterej nasbíral přes 12 mega zhlédnutí.

Jasně, Jarmo je radši za kamerou než před ní – ale u nás mluvil dost. I o tom, kde se tahle přezdívka vůbec vzala.

Checkni i další epizody z live podcastu Divokej Západ! na Studentským Majálesu v Ostrově. Do našeho žlutýho křesla usedla nejen influencerka, slammerka, básnířka, komička Tali alias Natálie Schejbalová, podle svých slov druhá nejvtipnější žena českého internetu (hned po Aleně Schillerové), ale i Filip Rojík, ředitel neziskovky Neticho, která pomáhá lidem s tinitem, nebo Nikola Al Haboubi Floriánová spolu s Jitkou Tomanovou, kreativkami a podnikatelkami z Karlovarska.

Nenech si ujít tuhle inspiraci ze Západu!

www.zktv.cz www.zktv.tv

#DanielJarmoSocha #Jarmo #DivokejZápadPodcast #ASUSBattleRoyal #videostřih #kameraman #střihač #ČeskáTelevize #Ector #OstrovNadOhří #StudentskýMajáles #Majáles2025 #hudebníklipy #videoediting #czskscéna

Popis podcastu

Jak divoké dokážou být Západní Čechy? 🔥 Odpověď na tuto otázku najdete v novém podcastu Divokej západ, který vám představí zajímavé osobnosti Západních Čech. A že jich je! 🧐