Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #110 Natálie Schejbalová - Zažila jsem tolik trapasů, že jsem si na nich postavila byznys.

DIVOKEJ ZÁPAD!

ZKTV

Byznys

,

Podnikání

#110 Natálie Schejbalová - Zažila jsem tolik trapasů, že jsem si na nich postavila byznys.

Obrázek epizody #110 Natálie Schejbalová - Zažila jsem tolik trapasů, že jsem si na nich postavila byznys.

Poslechněte si podcast

11. 6. 2025

19 min

Poprvé na Ostro(v) se do žlutýho křesla Divokýho Západu! usadila influencerka, slammerka, básnířka, komička Tali alias Natálie Schejbalová, podle svých slov druhá nejvtipnější žena českého internetu (hned po Aleně Schillerové).

Mluvili jsme o jejím albu Kvalitní umění, o trapnosti jako osobní značce, o psaní silných textů i básní a o tom, jaké to bylo šířit feminismus na Wikipedii. A taky proč všechno dělá jenom pro peníze. (Nebo ne?) 😏

Tuhle epizodu s Tali jsme natáčeli na live stage na Studentském Majálesu Ostrov 2025. Mrkni i na další záznamy z Majálesu. Rozhovory jsme dělali i s Danielem "Jarmem" Sochou, legendárním střihačem videoklipů, Filipem Rojíkem, ředitelem neziskovky Neticho, která pomáhá lidem s tinitem, a s Nikolou Al Haboubi Floriánovou & Jitkou Tomanovou, kreativkami a podnikatelkami z Karlovarska.

Tak je všechny checkni!

www.zktv.cz www.zktv.tv

#Tali #NatálieSchejbalová #DivokejZápadPodcast #StudentskýMajáles #KvalitníUmění #slampoetry #básně #influencerka #trapnost #českýinternet #humor #autorskátvorba #ženyvtvorbě #podcastlive #Majáles2025

Popis podcastu

Jak divoké dokážou být Západní Čechy? 🔥 Odpověď na tuto otázku najdete v novém podcastu Divokej západ, který vám představí zajímavé osobnosti Západních Čech. A že jich je! 🧐