Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kurýr 2023_3&4

Divadelní kurýr

Petrmat67

Divadelní umění

,

Umění

Kurýr 2023_3&4

Obrázek epizody Kurýr 2023_3&4

Divadelní kurýr

Poslechněte si podcast

27. 11. 2023

42 min

O epizodě podcastu

aneb dva víkendy najednou Protože pracovní, divadelní a rodinné aktivity se tak nafoukly, že vytěsnily realizaci Kurýra přinášíme s "postrachy" tentokrát pořádnou nálož za dva víkendy. Na Tréglově Bělé byli Pan Antonín Proschek a pan Ludmila Korbová s Ferlingettim a chvílí i Vladimírem Holanem, Jarda Střelka a Pavel Čésár s Bukowskim a Chinaskim, Mařka s Jardou Kodešem a Zamilovaný velvyslanec bakovského Tylu. A se všemi jsem si povídal. Příjemný poslech Petr Matoušek a moje divadelní postrachy... Sípák (teď velmi aktivní), Vokno, Posměch a Brbla.

aneb dva víkendy najednou

Protože pracovní, divadelní a rodinné aktivity se tak nafoukly, že vytěsnily realizaci Kurýra přinášíme s "postrachy" tentokrát pořádnou nálož za dva víkendy.

Na Tréglově Bělé byli Pan Antonín Proschek a pan Ludmila Korbová s Ferlingettim a chvílí i Vladimírem Holanem, Jarda Střelka a Pavel Čésár s Bukowskim a Chinaskim, Mařka s Jardou Kodešem a Zamilovaný velvyslanec bakovského Tylu. A se všemi jsem si povídal.

Příjemný poslech

Petr Matoušek a moje divadelní postrachy...

Sípák (teď velmi aktivní), Vokno, Posměch a Brbla.

Popis podcastu

Postřehy a události z divadelního života na české amatérské scéně, s pochopitelnou dávkou protěžování vlastního souboru Divadýlka na dlani.