Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody NÁSTUP! (5): Expertka na Finsko Kateřina Buchtová: Sisu je marketing, politické tendence "nějak s Ruskem vycházet" jsou po roce 2022 pryč

Deník vojínky

Vojínka Horáková

Osobní deníky

NÁSTUP! (5): Expertka na Finsko Kateřina Buchtová: Sisu je marketing, politické tendence "nějak s Ruskem vycházet" jsou po roce 2022 pryč

Obrázek epizody NÁSTUP! (5): Expertka na Finsko Kateřina Buchtová: Sisu je marketing, politické tendence "nějak s Ruskem vycházet" jsou po roce 2022 pryč

Deník vojínky

Poslechněte si podcast

Dnes

40 min

Pátá epizoda Deníku vojínky – NÁSTUP! , podcastu, ve kterém dávám prostor zajímavým lidem, má dva díly. S expertkou na Finsko Kateřinou Buchtovou jsem si dlouho povídala o zemi, kde jsem strávila pět.

Kateřina Buchtová je vystudovaná právnička, ale vzdělává se neustále - momentálně v bezpečnostních studiích. Ve Finsku žije už deset let, pracovala několik let pro Velvyslanectví České republiky v Helsinkách.

V prvním dílu páté epizody podcastu si s Kateřinou povídáme především o finské společnosti. Proč Finové mluví skvěle anglicky, jsou Finové skutečně odolní a jak pohlíželi na Rusko do roku 2022? A jaký sport spolu hráli finský a ruský prezident? A kde se ve Finech bere rovnostářský přístup? A jsou vůbec Finové šťastní?

Poslechněte si nový díl Deníku vojínky – NÁSTUP!

Můžeme být spolu v kontaktu i zde:

Děkuju za sledování!

Popis podcastu

Zápisky z kurzu základní přípravy vojáků aktivní zálohy a DVC ve Vyškově. Rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkala v armádě i mimo ni.