Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dějiny kuchyně: Štýrský kapoun nebo raci s kmínem. Nedělní menu, které si kdysi dopřávala rodina T. G. Masaryka

Dějiny kuchyně: Štýrský kapoun nebo raci s kmínem. Nedělní menu, které si kdysi dopřávala rodina T. G. Masaryka

Obrázek epizody Dějiny kuchyně: Štýrský kapoun nebo raci s kmínem. Nedělní menu, které si kdysi dopřávala rodina T. G. Masaryka

Poslechněte si podcast

8. 11. 2017

13 min

Nedělní oběd na zámku v Lánech není jen tak pro někoho ani dnes, natož pak 12. srpna 1928. Tehdy Tomáš Garrigue Masaryk pozval nejbližší kolegy, jakými byl tehdejší ministr zahraničí Edvard Beneš s chotí Hanou.

Popis podcastu

Exkluzivně s šéfkuchařem Romanem Vaňkem a historikem Martinem Francem.