Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dějiny kuchyně: Karlovarský hotel Pupp prožíval v 50. letech nejkritičtější éru celé své existence. Platilo se lístky na maso a na tuk

Dějiny kuchyně: Karlovarský hotel Pupp prožíval v 50. letech nejkritičtější éru celé své existence. Platilo se lístky na maso a na tuk

Obrázek epizody Dějiny kuchyně: Karlovarský hotel Pupp prožíval v 50. letech nejkritičtější éru celé své existence. Platilo se lístky na maso a na tuk

Poslechněte si podcast

3. 5. 2017

15 min

50. léta pak byla i pro české hotely a restaurace skutečně krutá. Dovedete si představit, co byste našli na jídelním lístku karlovarského hotelu Pupp 16. srpna 1950?

Popis podcastu

Exkluzivně s šéfkuchařem Romanem Vaňkem a historikem Martinem Francem.