Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #108: Marcel Jinoch – Hlavní barman nejlepší restaurace v New Yorku

#108: Marcel Jinoch – Hlavní barman nejlepší restaurace v New Yorku

Obrázek epizody #108: Marcel Jinoch – Hlavní barman nejlepší restaurace v New Yorku

Poslechněte si podcast

29. 9. 2021

58 min

Jaké je to dělat pod šéfem, který má 30 let 3 michelinské hvězdy? Jak se Martin z korporátního zaměstnání v Praze dostal až na pomyslný vrchol v gastronomii? A jak najít odvahu jít za svými sny?

V dalším díle podcastu jsem si pozval Marcela Jinocha, který opustil v 31 letech dobře placený korporátní job v marketingu a vydal se hledat svůj americký sen do New Yorku. Po 5 letech intenzivní práce se dostal jako hlavní barman do restaurace Le Pavillon legendárního kuchaře Daniela Bouluda, který 30 let drží 3 michelinské hvězdy.

Video-verze na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=VaOpHXGc_vw

Popis podcastu

Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace, si do podcastu DEEP TALKS zve hosty, se kterými se baví o tématech jako jsou hodnoty, smysl práce/života a tom, co dělat pro lepší českou společnost...