
Hana Michopulu: Dobře si uvaříte i za 70 korun, neuznávám módu „nezdravých“ surovin

O epizodě podcastu
Hanka Michopulu je známá česká food novinářka a autorka kuchaře. Nedávno se pustila do odvážné projektu pro rodiče samoživitele a se svou komunitou přináší pravidelně recepty, ze kterých uvaříte za 70 korun. Jaké má tajné triky na levné a kvalitní vaření? A kam naopak ráda občas zajde na špičkovou gastronomii, s kým sdílí slepice a proč ji iritují módní vlny tzv. "zakázaných" surovin?
Hanka Michopulu je známá česká food novinářka a autorka kuchařek. Nedávno se pustila do odvážné projektu pro rodiče samoživitele a se svou komunitou přináší pravidelně recepty, ze kterých uvaříte za 70 korun. Jaké má tajné triky na levné a kvalitní vaření? A kam naopak ráda občas zajde na špičkovou gastronomii, s kým sdílí slepice a proč ji iritují módní vlny tzv. "zakázaných" surovin?
Popis podcastu
Táta dvojčat, cestovatel a kluk z médií. Sdílím svoje emoční životní aha momenty i příběhy zajímavých lidí.
Podpoř tento podcast a získej přístup k bonusům: https://podcasters.spotify.com/pod/show/slysimese/subscribe