Do Datové kuchyně Oty Novotného zavítal Giuliano Giannetti, founder společnosti Revolt BI s velmi zajímavou odbornou historií, který mimo jiné pomohl na Vysoké škole ekonomické v Praze posunout technologické hranice výuky.
V podcastu se dozvíte, jak se připravuje na další růst své firmy, podle jakých indikátorů vybírá členy týmu a co ho motivovalo k tomu, aby se zapojil do výuky datové analytiky na VŠE. Zjistíte, zda mají podle Giuliana vysoké školy v dnešní revoluční době stále své místo. A jako třešničku na dortu objevíte, co mají společného sportovní šerm a start-upy.
Přejeme inspirativní poslech a dobrou chuť.
Do Datové kuchyně Oty Novotného zavítal Giuliano Giannetti , founder společnosti Revolt BI s velmi zajímavou odbornou historií, který mimo jiné pomohl na Vysoké škole ekonomické v Praze posunout technologické hranice výuky.
V podcastu se dozvíte, jak se připravuje na další růst své firmy, podle jakých indikátorů vybírá členy týmu a co ho motivovalo k tomu, aby se zapojil do výuky datové analytiky na VŠE. Zjistíte, zda mají podle Giuliana vysoké školy v dnešní revoluční době stále své místo. A jako třešničku na dortu objevíte, co mají společného sportovní šerm a start-upy.
Přejeme inspirativní poslech a dobrou chuť.
Ponořte se do světa dat s podcastem Datová kuchyně, který pro vás připravuje expertní platforma Data & Business VŠE.
Podporujeme datové vzdělávání, organizujeme každoroční Data Festival, propojujeme akademické prostředí se světem businessu a budujeme datovou komunitu.
V Datové kuchyni nahlížíme pod pokličku vaření dat se zajímavými hosty z firem i z oblasti vzdělávání. Podcastem provází šéfkuchaři Ota Novotný a Mirek Umlauf z Vysoké školy ekonomické v Praze.