Do pátého dílu Datové kuchyně si Ota Novotný pozval speciálního hosta, kterým byl Alexander Fred-Ojala, odborník na umělou inteligenci, Data Science a Blockchain. Alex působí na SCET UC Berkeley a zároveň podniká v oblasti start-upů. Pravidelně také dojíždí do Prahy a podílí se na výuce MBA programů na Fakultě informatiky a statistiky VŠE v Praze. Co Alexe přivedlo na jeho současnou pozici a jak si představuje budoucnost podnikání i vzdělávání v éře umělé inteligence? Poslechněte si v této epizodě, kterou jsme pro vás mimořádně připravili v angličtině.
Přejeme příjemný poslech a dobrou chuť.
Do pátého dílu Datové kuchyně si Ota Novotný pozval speciálního hosta, kterým byl Alexander Fred-Ojala , odborník na umělou inteligenci, Data Science a Blockchain. Alex působí na SCET UC Berkeley a zároveň podniká v oblasti start-upů. Pravidelně také dojíždí do Prahy a podílí se na výuce MBA programů na Fakultě informatiky a statistiky VŠE v Praze. Co Alexe přivedlo na jeho současnou pozici a jak si představuje budoucnost podnikání i vzdělávání v éře umělé inteligence? Poslechněte si v této epizodě, kterou jsme pro vás mimořádně připravili v angličtině.
Přejeme příjemný poslech a dobrou chuť.
Ponořte se do světa dat s podcastem Datová kuchyně, který pro vás připravuje expertní platforma Data & Business VŠE.
Podporujeme datové vzdělávání, organizujeme každoroční Data Festival, propojujeme akademické prostředí se světem businessu a budujeme datovou komunitu.
V Datové kuchyni nahlížíme pod pokličku vaření dat se zajímavými hosty z firem i z oblasti vzdělávání. Podcastem provází šéfkuchaři Ota Novotný a Mirek Umlauf z Vysoké školy ekonomické v Praze.