Datovou kuchyni Oty Novotného tentokrát navštívil Petr Fabera, CFO společnosti Ušetřeno.cz, datový manažer se zkušenostmi z vyšších pozic v ČSOB a absolvent pražské VŠE, na které následně vystudoval i MBA program Data & Analytics for Business Management. Petr aktivně podporuje současné studenty a nově vstupuje i do role kantora. V Datové kuchyni si Ota s Petrem povídali o roli datového analytika v bankovním sektoru, významu kombinace soft a hard skills a o důležité schopnosti převést businessové myšlenky do technických řešení. Diskutovali také o tom, jaký význam má pro manažery porozumění rozdílům mezi lidmi v týmu. Petr byl na své cestě vždy otevřený příležitostem a výzvám a jeho příběh je tak nabitý motivací. Přejeme příjemný poslech plný inspirativních chutí.
Datovou kuchyni Oty Novotného tentokrát navštívil Petr Fabera, CFO společnosti Ušetřeno.cz, datový manažer se zkušenostmi z vyšších pozic v ČSOB a absolvent pražské VŠE, na které následně vystudoval i MBA program Data & Analytics for Business Management. Petr aktivně podporuje současné studenty a nově vstupuje i do role kantora.
V Datové kuchyni si Ota s Petrem povídali o roli datového analytika v bankovním sektoru, významu kombinace soft a hard skills a o důležité schopnosti převést businessové myšlenky do technických řešení. Diskutovali také o tom, jaký význam má pro manažery porozumění rozdílům mezi lidmi v týmu.
Petr byl na své cestě vždy otevřený příležitostem a výzvám a jeho příběh je tak nabitý motivací. Přejeme příjemný poslech plný inspirativních chutí.
Ponořte se do světa dat s podcastem Datová kuchyně, který pro vás připravuje expertní platforma Data & Business VŠE.
Podporujeme datové vzdělávání, organizujeme každoroční Data Festival, propojujeme akademické prostředí se světem businessu a budujeme datovou komunitu.
V Datové kuchyni nahlížíme pod pokličku vaření dat se zajímavými hosty z firem i z oblasti vzdělávání. Podcastem provází šéfkuchaři Ota Novotný a Mirek Umlauf z Vysoké školy ekonomické v Praze.