Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zlomvaz: RESTART 2021 | Dopolední brunch s Yvonou Kreuzmannovou

Zlomvaz: RESTART 2021 | Dopolední brunch s Yvonou Kreuzmannovou

Obrázek epizody Zlomvaz: RESTART 2021 | Dopolední brunch s Yvonou Kreuzmannovou

Poslechněte si podcast

23. 5. 2022

44 min

O epizodě podcastu

Dopolední festivalový "restart" proložený bábovkou a  povídáním o taneční dramaturgii, kulturní advokacii, Divadlu Ponec a Domu tance. Tentokrát s výraznou hybatelkou české taneční scény, ředitelkou festivalu Tanec Praha a zakladatelkou Divadla Ponec - Yvonou Krezumannovou. "V roce 92 jsem jela na dvouměsíční stipendium do USA. Já jsem neuměla žbleptnout anglicky, tak jsem si koupila kazetu Anglicky rychlostí světla a začala jsem se to v tom letadle učit." /Yvona Kreuzmannová/ Podcast byl nahrán na střeše Divadla Disk v rámci festivalového programu: Dopolední brunche s hosty. . Moderovala Kateřina Volánková.

Dopolední festivalový "restart" proložený bábovkou a  povídáním o taneční dramaturgii, kulturní advokacii, Divadlu Ponec a Domu tance. Tentokrát s výraznou hybatelkou české taneční scény, ředitelkou festivalu Tanec Praha a zakladatelkou Divadla Ponec - Yvonou Krezumannovou.

"V roce 92 jsem jela na dvouměsíční stipendium do USA. Já jsem neuměla žbleptnout anglicky, tak jsem si koupila kazetu Anglicky rychlostí světla a začala jsem se to v tom letadle učit." /Yvona Kreuzmannová/

Podcast byl nahrán na střeše Divadla Disk v rámci festivalového programu: Dopolední brunche s hosty. . Moderovala Kateřina Volánková.

Popis podcastu

DAMU_cast - studentský podcast nejen o dění na fakultě. Dramaturgie a koordinace projektu: Eliška Drbohlavová Produkce: Lenka Pitronová, Petr Maršál, David Ficek Moderují: Barbora Bolíková, Soňa Beaumont, František Florián, Vavřinec Kratochvíl, Patrik Možíš