Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dominik Landsman: Na mateřské jsem nemusel kojit, tak jsem měl energii psát | 17. 9. 2024

Dominik Landsman: Na mateřské jsem nemusel kojit, tak jsem měl energii psát | 17. 9. 2024

Obrázek epizody Dominik Landsman: Na mateřské jsem nemusel kojit, tak jsem měl energii psát | 17. 9. 2024

Poslechněte si podcast

17. 9. 2024

27 min

O epizodě podcastu

Scenárista a spisovatel Dominik Landsman popsal, jak začala jeho kariéra, když byl bez práce na rodičovské dovolené. Promluvil o tom, jak mu v minulosti říkali, že se psaním nemůže uživit. Řekl, v čem je jednodušší tvořit pro děti.

Scenárista a spisovatel Dominik Landsman popsal, jak začala jeho kariéra, když byl bez práce na rodičovské dovolené. Promluvil o tom, jak mu v minulosti říkali, že se psaním nemůže uživit. Řekl, v čem je jednodušší tvořit pro děti.

Popis podcastu

Jaké jsou životní knihy herců, zpěváků a dalších osobností? Jak píši své knihy čeští spisovatelé? A jaké knihy právě teď vycházejí?