
V nemocnici oběd jako v hotelu? Nejde o peníze, jen kuchaři musejí chtít

O epizodě podcastu
Reportáž Daniely Krásenské. Pod nemocniční stravou si mnozí představí rohlíky s paštikou a nevábné omáčky. To však neplatí v havířovské nemocnici. Pacientům tady pravidelně nabízejí ryby, exotickou kuchyni nebo třeba zeleninové saláty. Jak toho dosáhli?
Před dvěma lety se nemocniční jídelna v Havířově začala radikálně měnit. Šéfka stravovacího provozu Pavlína Vránová namísto způsobu přípravy jídel, který se někteří pracovníci učili ještě za minulého režimu, nastolila přechod k modernějším pokrmům. Nabídku jídel tady kompletně „překopali“.
Celý článek čtěte zde .
- Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy .
- Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.
- Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram .
- Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.