Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Koktejl z pečeného kuřete. Michelinský kuchař se stal barmanem

Čteme vám Seznam Zprávy

Seznam Zprávy

Zpravodajství

,

Denní zprávy

Koktejl z pečeného kuřete. Michelinský kuchař se stal barmanem

Obrázek epizody Koktejl z pečeného kuřete. Michelinský kuchař se stal barmanem

Čteme vám Seznam Zprávy

Poslechněte si podcast

Včera

7 min

O epizodě podcastu

Článek Michaely Hofmanové. Drink, který chutná jako smažené kuře, nebo takový, který na jazyku cítíte horký a ledový zároveň. V newyorském Shinji's baru používají složité techniky z michelinských restaurací. Podle jeho šéfa má být gros perfektní servis.

Než se Jonathan Adler postavil s shakerem za bar, strávil dlouhá léta v michelinských restauracích napříč Spojenými státy. Byl například sous chefem v jednohvězdičkové hotelové restauraci The Breslin. Působil také v sanfranciském podniku Saison, a to ve chvíli, kdy povýšil ze dvou michelinských hvězd na tři.

Celý článek čtěte zde .

  • Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy .
  • Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.
  • Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram .
  • Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.

Článek Michaely Hofmanové. Drink, který chutná jako smažené kuře, nebo takový, který na jazyku cítíte horký a ledový zároveň. V newyorském Shinji's baru používají složité techniky z michelinských restaurací. Podle jeho šéfa má být gros perfektní servis.

Než se Jonathan Adler postavil s shakerem za bar, strávil dlouhá léta v michelinských restauracích napříč Spojenými státy. Byl například sous chefem v jednohvězdičkové hotelové restauraci The Breslin. Působil také v sanfranciském podniku Saison, a to ve chvíli, kdy povýšil ze dvou michelinských hvězd na tři.

Celý článek čtěte zde .

  • Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy .
  • Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.
  • Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram .
  • Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.


Obsah epizody:

00:30 - Kariéra Jonathana Adlera
01:18 - Přechod z kuchyně k vínu
01:54 - Shinji’s a bláznivé menu
02:07 - Zrychlený Ramos Gin Fizz
03:09 - Kuřecí koktejl Karaage Barmanum
04:23 - Hot Cold Toddy a věda
05:44 - Nejstudenější Martini
06:37 - Ceny a význam technik
07:49 - Reklama

Popis podcastu

Dlouhé čtení ze Seznam Zpráv i v audioverzi. Původní analýzy, komentáře, investigace, které by vám neměly uniknout.