
Koktejl z pečeného kuřete. Michelinský kuchař se stal barmanem

Čteme vám Seznam Zprávy
Poslechněte si podcast
Včera
7 min
O epizodě podcastu
Článek Michaely Hofmanové. Drink, který chutná jako smažené kuře, nebo takový, který na jazyku cítíte horký a ledový zároveň. V newyorském Shinji's baru používají složité techniky z michelinských restaurací. Podle jeho šéfa má být gros perfektní servis.
Než se Jonathan Adler postavil s shakerem za bar, strávil dlouhá léta v michelinských restauracích napříč Spojenými státy. Byl například sous chefem v jednohvězdičkové hotelové restauraci The Breslin. Působil také v sanfranciském podniku Saison, a to ve chvíli, kdy povýšil ze dvou michelinských hvězd na tři.
Celý článek čtěte zde .
- Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy .
- Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.
- Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram .
- Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.
Článek Michaely Hofmanové. Drink, který chutná jako smažené kuře, nebo takový, který na jazyku cítíte horký a ledový zároveň. V newyorském Shinji's baru používají složité techniky z michelinských restaurací. Podle jeho šéfa má být gros perfektní servis.
Než se Jonathan Adler postavil s shakerem za bar, strávil dlouhá léta v michelinských restauracích napříč Spojenými státy. Byl například sous chefem v jednohvězdičkové hotelové restauraci The Breslin. Působil také v sanfranciském podniku Saison, a to ve chvíli, kdy povýšil ze dvou michelinských hvězd na tři.
Celý článek čtěte zde .
- Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy .
- Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.
- Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram .
- Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.
Obsah epizody:
00:30 - Kariéra Jonathana Adlera01:18 - Přechod z kuchyně k vínu
01:54 - Shinji’s a bláznivé menu
02:07 - Zrychlený Ramos Gin Fizz
03:09 - Kuřecí koktejl Karaage Barmanum
04:23 - Hot Cold Toddy a věda
05:44 - Nejstudenější Martini
06:37 - Ceny a význam technik
07:49 - Reklama