#45: s Claudií: Vánoční čas si zaslouží dárky část 2 aneb šíření radosti a přání do nového roku 2025

Ahoj, krásný dobrý den,
tato epizoda měla být věnována otázkám a odpovědím od vás. Bohužel vzhledem k technickému erroru na nahrávce to budeme muset nechat na nový rok (otázky od vás mám, samozřejmě, uchované :-)). Moc mě to mrzí, ale věřím, že vše je jak má být.
Pro tuto chvíli to podstatné —> Znáte odpovědi na uvedené otázky v epizodě?
Toto je jejich znění:1. Hynek Medřický se, velmi stručně řečeno, zabývá světlem a jeho vlivem na organismus. Jak dlouho před ulehnutím by se člověk měl připravovat na spánek tím, že omezí světlo kolem sebe např. pomocí softwarového filtru?2. Co dle Hynka stojí za tím, v rámci jeho nastavení, že jeho podnikání vzkvétá a prosperuje na světové úrovni?
3. Martin Rozhoň je podnikatel, který propojuje spiritualitu s racionalitou. Co bylo pro Martina akcelerátorem změny, tedy toho, že se otočil dovnitř a tam začal hledat pocit naplnění?
Pokud víte, jak na jednu z uvedených otázek správně odpověďet, neváhejte svou odpověď napsat sem do komentářů či do mého DM na soc. sítích. Ten, kdo jako první napíše požadovanou odpověď na jednu z otázek, u kterých jsem zatím správnou odpověď nedostala, dostane ode mě koučovací rozhovor jako dárek. :-))
Závěrem ~ rekapituluji, přirozeně přemítám nad uplynulými měsíci a chci vám moc poděkovat. Nezaznělo to zde ve hlasové podobě, a tak bych nyní skrze psaná slova chtěla napsat jedno velké DĚKUJI, že mým rozhovorům věnujete vaši pozornost. Každá zpráva od vás, že se vám určitý rozhovor moc líbí, něco ve vás probudil či jste v něm našli odpovědi na vaše otázky, mě neuvěřitelně hladí a těší, obdobně asi tak, jako herce potlesk.
A jako plnou tečku - je konec roku a proto mi dovolte vám od srdce popřát, ať se vám daří ještě lépe, než si dovedete představit. Nechť jsou vaše kroky v roce 2025 a ve všech letech následujících provázeny neomezeným štěstím, bezpečím, všudypřítomnou láskou a jistotou v to, že jste ve správném čas na správném místě. Protože když cítíme, že jsme tam, kde máme být, znamená to, že jsme jednali v souladu s naším potenciálem, v souladu s naším autentickým já, sami se sebou. A co je víc?
Mějte úchvatný konec roku. Příště si popovídáme o tom, jak sladit naše vize a nakopnout nové návyky tak, aby pro nás fungovaly po celý rok.
Děkuji.
S láskou a vděčností
Claudie
Popis podcastu
Jak si každý z nás vytváří svou realitu? Co je úspěch? Kde vzniká?
Vítejte v podcastu Claudie Cross, Za slovy. Jmenuji se Claudie, jsem akreditovaný kouč s druhou nejvyšší mezinárodní certifikací a společně s hosty vás budu tímto podcastem provázet.
Podcastem, jehož smyslem je prostřednictvím životních příběhů inspirovat a edukovat o důležitosti porozumění mysli, naslouchání si a vlivu komunikace na dosahování cílů. Protože pochopení sebe sama je klíčem k úspěchu i naplnění. Tam směřujeme. Nebo? Je to skutečně tak jak tvrdím? Přesvědčte se sami.
O spolupráci na claudiecross.com