Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nehrát mezi mládežníky do těla? Mám obavy, že bude panovat chaos, myslí si Procházka

Nehrát mezi mládežníky do těla? Mám obavy, že bude panovat chaos, myslí si Procházka

Obrázek epizody Nehrát mezi mládežníky do těla? Mám obavy, že bude panovat chaos, myslí si Procházka

Poslechněte si podcast

Dnes

35 min

O epizodě podcastu

Moderuje Martin Procházka.

Všechny díly podcastu Čistá hra Martina Procházky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Co ukázal poslední reprezentační turnaj před olympijskými hrami? Jak ho může Radim Rulík hodnotit? Chybí v extralze impuls v podobě nováčka z druhé nejvyšší soutěže? Co způsobí nařízení nebo doporučení, aby se v mládežnických kategoriích nehrálo do těla? Jak si Martin Procházka pochvaluje páteční živou Desítku Pavla Horvátha? Poslechněte si oblíbenou talkshow Čistá hra.

Všechny díly podcastu Čistá hra Martina Procházky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Nejen o hokeji se svým hostem mluví bývalý hokejista, olympijský vítěz z Nagana a čtyřnásobný mistr světa Martin Procházka.