Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 12 nejdůležitějších otázek o hypotéce - dosáhnu na ni i v 2024? (S Lukym Kuželem)

12 nejdůležitějších otázek o hypotéce - dosáhnu na ni i v 2024? (S Lukym Kuželem)

Obrázek epizody 12 nejdůležitějších otázek o hypotéce - dosáhnu na ni i v 2024? (S Lukym Kuželem)

Poslechněte si podcast

16. 1. 2024

36 min

O epizodě podcastu

Víte, co je hypotéka a jak funguje? Jak dosáhnout výhodné úrokové sazby a co je třeba při hypotéce brát v úvahu? Připojte se ke Kubovi Kratochvílovi a Lukymu Kuželovi v dnešním podcastu Chvíle o Penězích, kde prozkoumávají 12 nejčastějších otázek týkajících se hypoték. Získejte důležité informace pro své bydlení a financování domova. Pokud se Vám povídání líbilo a chtěli byste nám pomoci, dejte nám zpětnou vazbu. Moc děkujeme! ________________________ 📕 EBOOK ZDARMA STÁHNĚTE EBOOK NEJVĚTŠÍ INVESTIČNÍ AHA MOMENTY ⁠⁠www.jakubkratochvila.cz/investice⁠⁠ ________________________ Video podcast - ⁠⁠Youtube kanál⁠⁠ LinkedIn - ⁠⁠Kuba Kratochvíla⁠⁠ LinkedIn - ⁠⁠Luky Kužel⁠⁠ Instagram - ⁠⁠Chvíle o penězích Instagram - ⁠⁠Kratochvíla invest⁠⁠ 🔴 O Kubovi Říkají mi Kubo a mám rád poctivost, investice, sport a legrácky. Pomáhám úspěšným naplnit jejich životní cíle a naplánovat finanční nezávislost a čerpání renty. Často řešíme, kolik už je "dostatek peněz" a jak tyto peníze a majetky dobře řídit.  Jako školitel a přednášející (na školách a ve firmách) mluvím o investicích, plánování, řízení rozpočtu a důchodech. Jsem profík, ale "neformální". Nepotrpím si na naškrobené předváděčky a mluvím většinou "lidsky". Studoval jsem ekonomku a mám titul EFA (European Financial Advisor). Aktuálně se připravuji na získání v evropě nejprestižnější finančně-poradenského titulu EFP. 🔵 O Lukym Sportovec tělem i duší. Disciplínu a odpovědnost proto uplatňuji ve všech stránkách svého života. Fair play se tak snažím hrát i na hřišti financí. K tomu patří tvrdý trénink a neustálé zdokonalování. I proto patřím mezi zhruba 370 poradců v České republice s titulem EFA. Jedná se o titul akreditovaný nezávislou evropskou asociací, vhodný pro finanční poradce zaměřené, mimo jiné, na náročnější klientelu. Aktuálně se s Kubou připravuji na získání v evropě nejprestižnější finančně-poradenského titulu EFP. ⚠️ Upozornění: Dáváme na vědomí, že s investováním na kapitálových trzích je spojeno riziko ztráty a že minulá výkonnost není zárukou budoucích výnosů. Podrobnější informace o rizicích klient vždy obdrží před realizací investice.

Víte, co je hypotéka a jak funguje?

Jak dosáhnout výhodné úrokové sazby a co je třeba při hypotéce brát v úvahu?

Připojte se ke Kubovi Kratochvílovi a Lukymu Kuželovi v dnešním podcastu Chvíle o Penězích, kde prozkoumávají 12 nejčastějších otázek týkajících se hypoték. Získejte důležité informace pro své bydlení a financování domova.

Pokud se Vám povídání líbilo a chtěli byste nám pomoci, dejte nám zpětnou vazbu. Moc děkujeme!

📕 EBOOK ZDARMA

STÁHNĚTE EBOOK NEJVĚTŠÍ INVESTIČNÍ AHA MOMENTY

⁠⁠www.jakubkratochvila.cz/investice⁠⁠

Video podcast - ⁠⁠Youtube kanál⁠⁠

LinkedIn - ⁠⁠Kuba Kratochvíla⁠⁠

LinkedIn - ⁠⁠ Luky Kužel⁠⁠

Instagram - ⁠⁠Chvíle o penězích

Instagram - ⁠⁠Kratochvíla invest⁠⁠

🔴 O Kubovi

Říkají mi Kubo a mám rád poctivost, investice, sport a legrácky. Pomáhám úspěšným naplnit jejich životní cíle a naplánovat finanční nezávislost a čerpání renty. Často řešíme, kolik už je "dostatek peněz" a jak tyto peníze a majetky dobře řídit.

Jako školitel a přednášející (na školách a ve firmách) mluvím o investicích, plánování, řízení rozpočtu a důchodech. Jsem profík, ale "neformální". Nepotrpím si na naškrobené předváděčky a mluvím většinou "lidsky". Studoval jsem ekonomku a mám titul EFA (European Financial Advisor). Aktuálně se připravuji na získání v evropě nejprestižnější finančně-poradenského titulu EFP.

🔵 O Lukym

Sportovec tělem i duší. Disciplínu a odpovědnost proto uplatňuji ve všech stránkách svého života. Fair play se tak snažím hrát i na hřišti financí. K tomu patří tvrdý trénink a neustálé zdokonalování.

I proto patřím mezi zhruba 370 poradců v České republice s titulem EFA . Jedná se o titul akreditovaný nezávislou evropskou asociací, vhodný pro finanční poradce zaměřené, mimo jiné, na náročnější klientelu. Aktuálně se s Kubou připravuji na získání v evropě nejprestižnější finančně-poradenského titulu EFP.

⚠️ Upozornění : Dáváme na vědomí, že s investováním na kapitálových trzích je spojeno riziko ztráty a že minulá výkonnost není zárukou budoucích výnosů. Podrobnější informace o rizicích klient vždy obdrží před realizací investice.

Popis podcastu

Poslouchejte chvíli o penězích a objevte cenné tipy, jak můžete lépe finančně plánovat a bezpečně investovat. Kuba Kratochvíla a jeho hosté vás vezmou na chvíli do světa peněz. Lidsky a srozumitelně. Také se můžete těšit na rozhovory se zajímavými hosty z finančního, nemovitostního, byznysového nebo sportovního prostředí. Přemýšlíte, jak lépe investovat a spravovat své peníze? Vydejte se s námi do světa čísel a peněz a třeba vám nějaký tip přijde vhod!