Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Chef Arena #44 – Ondřej Kůla

Chef Arena #44 – Ondřej Kůla

Obrázek epizody Chef Arena #44 – Ondřej Kůla

Poslechněte si podcast

3. 7. 2022

1 hod

Ochutnali jste někdy pravé americké barbeque? Pokud se vám sbíhají sliny, nemusíte shánět letenku do Texasu, stačí si najít, kde zrovna vaří Ondřej Kůla se svým stánkem Hell Smoke, kde Kůla se svým týmem připravuje maso tradičním způsobem low and slow. „V Česku k tomu máme blízko, protože je u nás také rozvinutá kultura uzení. Máme to v krvi, jsou to takové ty pudy, co se v člověku probouzí, když cítí tu vůni kouře,“ říká Kůla s tím, že opravdové barbeque je o poznání složitější než třeba příprava burgerů. „Burger je bez urážky něco jako základka, kdežto barbeque je vysoká škola. Můžete to dělat i několik let a pořád se něco učíte,“ dodává Kůla.

Popis podcastu

Uznávaný gastromanažer a zakladatel restaurace Zas a Znova Karel Šimůnek si zve k mikrofonu česká kuchařská esa. Plnou verzi podcastu najdete na www.info.cz