Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bordeaux Davida Jelínka

Charles Abroad ON AIR

Univerzita Karlova

Společnost

,

Cestování

Bordeaux Davida Jelínka

Obrázek epizody Bordeaux Davida Jelínka

Poslechněte si podcast

3. 3. 2021

56 min

O epizodě podcastu

David Jelínek je student Fakulty humanitních studií a také autor podcastu Bonjour à toi, ve kterém líčí své zážitky z pobytu v Bordeaux.
Pro Davida se jedná o druhý Erasmus. Ten první absolvoval už v rámci bakalářského studia a to na Islandu. Tentokrát měl, jak sám říká, jako student posledního ročníku magisterského studia, od Erasmu trochu větší odstup a prožíval ho úplně jinak než napoprvé. V podcastu si budeme pochopitelně povídat hlavně o jeho vlastním pořadu, který vám rozhodně doporučujeme k poslechu, i pokud se ohlížíte po jiných destinacích, než je právě Bordeaux. Mnoho poznatků je tu totiž značně univerzálních. Poslechnete si veselé historiky o francouzské poště, byrokracii i ikonické kuchyni v této bonusové, dvojnásobné stopáži našeho podcastu.

David Jelínek je student Fakulty humanitních studií a také autor podcastu Bonjour à toi, ve kterém líčí své zážitky z pobytu v Bordeaux.
Pro Davida se jedná o druhý Erasmus. Ten první absolvoval už v rámci bakalářského studia a to na Islandu. Tentokrát měl, jak sám říká, jako student posledního ročníku magisterského studia, od Erasmu trochu větší odstup a prožíval ho úplně jinak než napoprvé. V podcastu si budeme pochopitelně povídat hlavně o jeho vlastním pořadu, který vám rozhodně doporučujeme k poslechu, i pokud se ohlížíte po jiných destinacích, než je právě Bordeaux. Mnoho poznatků je tu totiž značně univerzálních. Poslechnete si veselé historiky o francouzské poště, byrokracii i ikonické kuchyni v této bonusové, dvojnásobné stopáži našeho podcastu.