Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Challenge accepted: 2025

Podcast Challenge accepted: 2025

Obrázek podcastu Løype psí podcast

Løype psí podcast

🎙️ Loype podcast je psí podcast plný inspirace pro každého, koho baví život se psem. Čekají vás rozhovory s trenéry, veterináři, závodníky i pejskaři o tom, co obnáší výcvik psů, sportování, péče o psa i každodenní soužití s chlupáčem. Hledáte podcast o psech, který má

131 epizod

10 odběratelů

Obrázek podcastu Tvize

Tvize

Podcast internetové televize TVIZE se zaměřením na aktuální dění ve společnosti a ve světě byznysu. Jsme u důležitých a zajímavých témat a představujeme významné osobnosti, jejich myšlenky a vize. Formou moderovaných rozhovorů a diskuzí u kulatého stolu sledujeme trend

30 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Bohatá žena

Bohatá žena

Po 12 letech podnikání ve financích jsem se rozhodla věnovat speciální pozornost právě ženám a jejich vnímání financí jako klíči🗝 k osobní svobodě. Solo epizody i rozhovory se zajímavými ženami o financích, podnikání a jejich projektech.

23 epizod

25 odběratelů

Obrázek podcastu Speak Beautiful English

Speak Beautiful English

Ať je vaše angličtina krásná! Já jsem Eva Jankola a pomáhám pokročilým studentům vylepšovat angličtinu tak, aby mluvili krásně a co nejvíc se přiblížili angličtině rodilého mluvčího (pro studenty úrovně B2/C1/C2). Tento podcast je pro všechny, kteří chtějí zlepšit svo

17 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu zatim nevíme

zatim nevíme

Nejvysmátější podcast na trhu 😁 Jak to vypadá, když si za mikrofon sednou tři kamarádi - Denisa Pfauserová, Míša Tomešová a Martin Schreiner a melou pátý přes devátý. Budete to milovat nebo nenávidět, ale nic mezi tím! Tři neřízený střely s prožíznutou hubou právě teď

35 epizod

44 odběratelů

Obrázek podcastu V autě

V autě

Podcast V autě se zaměřuje na byznys a politiku týkající se autoprůmyslu. Nahlíží do zákulisí, glosuje a mluví o světě aut v souvislostech. Pavel Cyprich s Františkem Dvořákem, redaktorem Auto.iDNES.cz komentují aktuální události a rozebírají do hloubky důležitá a zajím

11 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu 10:35

10:35

Podcast o vojenství a bezpečnosti s přesahem do mezinárodní politiky. Ptáme se lidí se zajímavým příběhem, přibližujeme špičkový výzkum a nebojíme se ani moderní techniky.

87 epizod

57 odběratelů

Obrázek podcastu Za 5 pět

Za 5 pět

Publicistických 45 minut s Hanou Scharffovou a Petrem Vizinou přináší každou sobotu blízká setkání s výjimečnými hosty a rozhovory na relevantní a aktuální témata, která často mohou být vnímána jako morálně problematická nebo zatížená stereotypy.

130 epizod

17 odběratelů

Obrázek podcastu Můj dům studio

Můj dům studio

Podcast o bydlení, architektuře a stavbě rodinného domu

87 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Studio N

Studio N

Publicistický podcast Filipa Titlbacha se zajímavými osobnostmi a redakcí Deníku N. Rozhovory vychází pravidelně ve středu a pátek. Epizody v plné délce najdete na herohero.co/studion, dostupné jsou také klubovým předplatitelům a předplatitelkám Deníku N.

1376 epizod

1534 odběratelů

Obrázek podcastu Facility management podcast

Facility management podcast

Pravidelný podcast časopisu Facility Management Journal. Zajímaví hosté, progresivní projekty a vše o českém facility managementu, provozu budov a jejich správě. BIM, CAFM, property management, správa budov a facility management. Odebírejte náš pravidelný týdenní newsle

24 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Proč je to bestseller

Proč je to bestseller

Knižní podcast a tvůrčí dílna. Co je na úspěšných knihách dobré? Jak se tohle může prodávat? A co se můžeme z psaní bestselleristů naučit? Já jsem Luky a tohle je PJTBpodcast, kde rozebírám aktuální knižní hity a píšu povídky ve stylu daných autorů. Přidejte se ke mně!

47 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Kika's German | němčina 🥨

Kika's German | němčina 🥨

Jsem online lektorka němčiny na cestách. Učím němčinu zábavně a efektivně stovky studentů z Čech i Slovenska. Pomáhá mi v tom nejen podcast, ale také blog, sociální sítě a tým báječných lektorek. Od ledna 2024 vychází 1-2 epizody měsíčně. Přepis podcastu, slovní zásobu

147 epizod

128 odběratelů

Obrázek podcastu IncorrectCAST

IncorrectCAST

Měsíčník o aktuálním tématu v nejširších souvislostech! Sledujte web www.incorrerct.cz

89 epizod

62 odběratelů

Obrázek podcastu Sedm hodin na východ

Sedm hodin na východ

Povídání o všehochuti korejských zajímavostí, o kterých jsem se dozvěděla jak náhodou, tak systematickým připravováním se na práci do školy. A tak, aby to nepřišlo v niveč, tento pokojíkový podcast slouží jako jejich malý domov. Respektive místo, kde se na českém intern

69 epizod

15 odběratelů

Obrázek podcastu Andělské investování

Andělské investování

Podcast asociace CBAA se věnuje andělskému investování a přináší vám rozhovory s top investory a podnikateli. Ti se s vámi v každé epizodě podělí o tipy, jak hledat příležitosti, hodnotit rizika a jakou zvolit strategii. Tento podcast je tu pro všechny, kteří se chtějí

11 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA

Proč je fajn mít v centru města farmu a pěstovat microgreens? Dá se uživit výrobou nábytku z dřevěných palet? A víte, jak správně propagovat umělecké řemeslo a kde hledat vaše zákazníky? Podcast je součástí platformy www.LKsobě.cz a přináší rozhovory s originálními tvů

69 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu audio JAMU

audio JAMU

Vítejte na audio kanále Janáčkovy akademie múzických umění! Těšte se na tvorbu našich studentů z Divadelní a Hudební fakulty JAMU! Současně sledujte náš Podcast v/z podkroví. Relativně racionální rozhovory Adama Mašury a Kateřiny Jebavé s lidmi, které potkáváte nebo ani

102 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Mezi zuby

Mezi zuby

Podcast o všem, co se točí okolo zubů. Budeme se věnovat tématům nové stomatologické technologie, managementu ordinace, popovídáme si o vhodném zařízení ordinace nejen pro dětské pacienty, správné komunikaci s pacienty a zabrousíme třeba i do psí dentální hygieny. Podca

71 epizod

15 odběratelů

Obrázek podcastu Strojvedouci.com

Strojvedouci.com

Doplňkový podcast kanál pro blog www.strojvedouci.com. Diskuze kolem železnice, práce strojvedoucího a tak dále. K tomu i obecné rozhovory s hosty, občas i zábavné a další. Kvalita není valná, ale o to upřímnější je obsah :).

15 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu HONEYTALK

HONEYTALK

Poslechni si HONEYTALK!🤍 Podcast Veronicy Biasiol. Prodloužené epizody bez reklam a bonusový obsah sleduj na: https://www.buzzsprout.com/1990597/subscribe

49 epizod

61 odběratelů

Obrázek podcastu Španělština s Ter

Španělština s Ter

Podcast, který tě naučí španělsky a zároveň tě naučí také milovat tuhle horkokrevnou kulturu. 💃 Dvě epizody týdně. 🎙 Jedna ti dá vědomosti v oblasti jazyka a ta druhá ti pomůže zmírnit kulturní šok, až do Španělska nebo do jiné latinskoamerické země opravdu vyrazíš.

287 epizod

73 odběratelů

Obrázek podcastu Investicast

Investicast

Investicast.cz (http://investicast.cz/) - každý týden Investice, aktiva, budování a ochrana majetku, investiční strategie, doživotní renta. A také akcie, dluhopisy, nemovitosti a další. POSLÁNÍM Investicastu je vám pomoci na cestě budování a ochrany vašeho majetku. Sp

162 epizod

71 odběratelů

Obrázek podcastu Letecký Podcast

Letecký Podcast

Příběhy ze světa letectví. Občasník pro vás vytváří Rosťa Kopecký. Hezký poslech!

62 epizod

317 odběratelů

Obrázek podcastu Perfect Talk

Perfect Talk

Krása je umění, vy jste inspirací – rozhovory o plastické chirurgii, estetické medicíně a úpravách zevnějšku odborně a bez předsudků.

55 epizod

1 odběratel