Podcast Challenge accepted: 2025

Løype psí podcast
🎙️ Loype podcast je psí podcast plný inspirace pro každého, koho baví život se psem. Čekají vás rozhovory s trenéry, veterináři, závodníky i pejskaři o tom, co obnáší výcvik psů, sportování, péče o psa i každodenní soužití s chlupáčem. Hledáte podcast o psech, který má…
131 epizod
10 odběratelů

Tvize
Podcast internetové televize TVIZE se zaměřením na aktuální dění ve společnosti a ve světě byznysu. Jsme u důležitých a zajímavých témat a představujeme významné osobnosti, jejich myšlenky a vize. Formou moderovaných rozhovorů a diskuzí u kulatého stolu sledujeme trend…
30 epizod
1 odběratel

Bohatá žena
Po 12 letech podnikání ve financích jsem se rozhodla věnovat speciální pozornost právě ženám a jejich vnímání financí jako klíči🗝 k osobní svobodě. Solo epizody i rozhovory se zajímavými ženami o financích, podnikání a jejich projektech.
23 epizod
25 odběratelů

Speak Beautiful English
Ať je vaše angličtina krásná! Já jsem Eva Jankola a pomáhám pokročilým studentům vylepšovat angličtinu tak, aby mluvili krásně a co nejvíc se přiblížili angličtině rodilého mluvčího (pro studenty úrovně B2/C1/C2). Tento podcast je pro všechny, kteří chtějí zlepšit svo…
17 epizod
11 odběratelů

zatim nevíme
Nejvysmátější podcast na trhu 😁 Jak to vypadá, když si za mikrofon sednou tři kamarádi - Denisa Pfauserová, Míša Tomešová a Martin Schreiner a melou pátý přes devátý. Budete to milovat nebo nenávidět, ale nic mezi tím! Tři neřízený střely s prožíznutou hubou právě teď …
35 epizod
44 odběratelů

V autě
Podcast V autě se zaměřuje na byznys a politiku týkající se autoprůmyslu. Nahlíží do zákulisí, glosuje a mluví o světě aut v souvislostech. Pavel Cyprich s Františkem Dvořákem, redaktorem Auto.iDNES.cz komentují aktuální události a rozebírají do hloubky důležitá a zajím…
11 epizod
1 odběratel

10:35
Podcast o vojenství a bezpečnosti s přesahem do mezinárodní politiky. Ptáme se lidí se zajímavým příběhem, přibližujeme špičkový výzkum a nebojíme se ani moderní techniky.
87 epizod
57 odběratelů

Za 5 pět
Publicistických 45 minut s Hanou Scharffovou a Petrem Vizinou přináší každou sobotu blízká setkání s výjimečnými hosty a rozhovory na relevantní a aktuální témata, která často mohou být vnímána jako morálně problematická nebo zatížená stereotypy.
130 epizod
17 odběratelů

Studio N
Publicistický podcast Filipa Titlbacha se zajímavými osobnostmi a redakcí Deníku N. Rozhovory vychází pravidelně ve středu a pátek. Epizody v plné délce najdete na herohero.co/studion, dostupné jsou také klubovým předplatitelům a předplatitelkám Deníku N.
1376 epizod
1534 odběratelů

Facility management podcast
Pravidelný podcast časopisu Facility Management Journal. Zajímaví hosté, progresivní projekty a vše o českém facility managementu, provozu budov a jejich správě. BIM, CAFM, property management, správa budov a facility management. Odebírejte náš pravidelný týdenní newsle…
24 epizod
2 odběratelé

Proč je to bestseller
Knižní podcast a tvůrčí dílna. Co je na úspěšných knihách dobré? Jak se tohle může prodávat? A co se můžeme z psaní bestselleristů naučit? Já jsem Luky a tohle je PJTBpodcast, kde rozebírám aktuální knižní hity a píšu povídky ve stylu daných autorů. Přidejte se ke mně!
47 epizod
2 odběratelé

Kika's German | němčina 🥨
Jsem online lektorka němčiny na cestách. Učím němčinu zábavně a efektivně stovky studentů z Čech i Slovenska. Pomáhá mi v tom nejen podcast, ale také blog, sociální sítě a tým báječných lektorek. Od ledna 2024 vychází 1-2 epizody měsíčně. Přepis podcastu, slovní zásobu …
147 epizod
128 odběratelů

IncorrectCAST
Měsíčník o aktuálním tématu v nejširších souvislostech! Sledujte web www.incorrerct.cz
89 epizod
62 odběratelů

Sedm hodin na východ
Povídání o všehochuti korejských zajímavostí, o kterých jsem se dozvěděla jak náhodou, tak systematickým připravováním se na práci do školy. A tak, aby to nepřišlo v niveč, tento pokojíkový podcast slouží jako jejich malý domov. Respektive místo, kde se na českém intern…
69 epizod
15 odběratelů

Andělské investování
Podcast asociace CBAA se věnuje andělskému investování a přináší vám rozhovory s top investory a podnikateli. Ti se s vámi v každé epizodě podělí o tipy, jak hledat příležitosti, hodnotit rizika a jakou zvolit strategii. Tento podcast je tu pro všechny, kteří se chtějí …
11 epizod
0 odběratelů

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA
Proč je fajn mít v centru města farmu a pěstovat microgreens? Dá se uživit výrobou nábytku z dřevěných palet? A víte, jak správně propagovat umělecké řemeslo a kde hledat vaše zákazníky? Podcast je součástí platformy www.LKsobě.cz a přináší rozhovory s originálními tvů…
69 epizod
3 odběratelé

audio JAMU
Vítejte na audio kanále Janáčkovy akademie múzických umění! Těšte se na tvorbu našich studentů z Divadelní a Hudební fakulty JAMU! Současně sledujte náš Podcast v/z podkroví. Relativně racionální rozhovory Adama Mašury a Kateřiny Jebavé s lidmi, které potkáváte nebo ani…
102 epizod
1 odběratel

Mezi zuby
Podcast o všem, co se točí okolo zubů. Budeme se věnovat tématům nové stomatologické technologie, managementu ordinace, popovídáme si o vhodném zařízení ordinace nejen pro dětské pacienty, správné komunikaci s pacienty a zabrousíme třeba i do psí dentální hygieny. Podca…
71 epizod
15 odběratelů

Strojvedouci.com
Doplňkový podcast kanál pro blog www.strojvedouci.com. Diskuze kolem železnice, práce strojvedoucího a tak dále. K tomu i obecné rozhovory s hosty, občas i zábavné a další. Kvalita není valná, ale o to upřímnější je obsah :).
15 epizod
1 odběratel

HONEYTALK
Poslechni si HONEYTALK!🤍 Podcast Veronicy Biasiol. Prodloužené epizody bez reklam a bonusový obsah sleduj na: https://www.buzzsprout.com/1990597/subscribe
49 epizod
61 odběratelů

Španělština s Ter
Podcast, který tě naučí španělsky a zároveň tě naučí také milovat tuhle horkokrevnou kulturu. 💃 Dvě epizody týdně. 🎙 Jedna ti dá vědomosti v oblasti jazyka a ta druhá ti pomůže zmírnit kulturní šok, až do Španělska nebo do jiné latinskoamerické země opravdu vyrazíš.…
287 epizod
73 odběratelů

Investicast
Investicast.cz (http://investicast.cz/) - každý týden Investice, aktiva, budování a ochrana majetku, investiční strategie, doživotní renta. A také akcie, dluhopisy, nemovitosti a další. POSLÁNÍM Investicastu je vám pomoci na cestě budování a ochrany vašeho majetku. Sp…
162 epizod
71 odběratelů

Letecký Podcast
Příběhy ze světa letectví. Občasník pro vás vytváří Rosťa Kopecký. Hezký poslech!
62 epizod
317 odběratelů

Perfect Talk
Krása je umění, vy jste inspirací – rozhovory o plastické chirurgii, estetické medicíně a úpravách zevnějšku odborně a bez předsudků.
55 epizod
1 odběratel