Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vzpomínky na divadelní role: Sugar, Kdyby 1000 klarinetů

Vzpomínky na divadelní role: Sugar, Kdyby 1000 klarinetů

Obrázek epizody Vzpomínky na divadelní role: Sugar, Kdyby 1000 klarinetů

Poslechněte si podcast

18. 3. 2021

30 min

O epizodě podcastu

Muzikál Sugar bude vždycky patřit mezi mé oblíbené a jestli se jednou naskytne možnost si v něm znovu zahrát, chopím se té příležitosti všemi deseti.   Dnes pokračuji ve vzpomínání na své divadelní role a rozpovídal jsem se hodně. Berte to jako virtuální pohodové setkání u kávy. V příjemné atmosféře s vámi chci zavzpomínat na své "srdcovky". Role v muzikálech Sugar a Kdyby 1000 klarinetů. Prozradím vám, jak jsem trénoval chůzi na podpatcích, přidám historku, jak jsem cedil krev na jevišti, a mnoho dalšího.

Muzikál Sugar bude vždycky patřit mezi mé oblíbené a jestli se jednou naskytne možnost si v něm znovu zahrát, chopím se té příležitosti všemi deseti.

Dnes pokračuji ve vzpomínání na své divadelní role a rozpovídal jsem se hodně. Berte to jako virtuální pohodové setkání u kávy. V příjemné atmosféře s vámi chci zavzpomínat na své "srdcovky". Role v muzikálech Sugar a Kdyby 1000 klarinetů. Prozradím vám, jak jsem trénoval chůzi na podpatcích, přidám historku, jak jsem cedil krev na jevišti, a mnoho dalšího.

Popis podcastu

Aleš Kohout v podcastu Cesta k muzikálu odhalí zákulisí divadelního prostředí. V muzikálovém oboru se pohybuje od patnácti let a na srdci toho má jako herec, režisér, skladatel a pedagog opravdu hodně. Co všechno stojí za vznikem autorského muzikálu? Kolika krizemi si skladatel musí projít? Jak často se režisér hádá s herci a proč většina choreografií vypadá jak z lekcí aerobiku? Co obnáší studium muzikálového herectví? A to je jen zlomek témat. Budete i účastníky zkoušek a vzniku muzikálové inscenace. Zaposlouchejte se do divadelního deníku mladého autora. Oficiální web: aleskohout.cz