Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Návrat zpět je nereálný. Pandemie nám otevřela dveře do nového světa

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Návrat zpět je nereálný. Pandemie nám otevřela dveře do nového světa

31. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Josef Baxa: Právní stát prošel velkou zkouškou a příliš neobstál. Kaštany z ohně za něj tahají druzí

Jak to vidí...: Josef Baxa: Právní stát prošel velkou zkouškou a příliš neobstál. Kaštany z ohně za něj tahají druzí

30. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jak začít s otužováním? „Chladné sprchy a otužování vzduchem pro začátek stačí,“ radí instruktor

Dvacet minut Radiožurnálu: Jak začít s otužováním? „Chladné sprchy a otužování vzduchem pro začátek stačí,“ radí instruktor

29. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Očkovací strategie je málo ambiciózní. Každý týden amatérské improvizace stojí lidské životy

Osobnost Plus: Konvalinka: Očkovací strategie je málo ambiciózní. Každý týden amatérské improvizace stojí lidské životy

29. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jediná brzda stáří je práce jako povinnost, myslí si dlouholetý člen Činoherního klubu Petr Nárožný

Host Lucie Výborné: Jediná brzda stáří je práce jako povinnost, myslí si dlouholetý člen Činoherního klubu Petr Nárožný

29. 12. 2020

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Iva Holmerová: K očkování zatím žádné informace nemáme

Jak to vidí...: Iva Holmerová: K očkování zatím žádné informace nemáme

29. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Je Putin nemocný? „Jistotou je, že je lidská bytost a nemocný být může,“ říká politický geograf

Dvacet minut Radiožurnálu: Je Putin nemocný? „Jistotou je, že je lidská bytost a nemocný být může,“ říká politický geograf

28. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kdyby na světě neexistovaly hranice a měli jsme jednu řeč, snad by bylo lehčí se k sobě chovat laskavě, uvažuje Vladimír Pucholt

Host Lucie Výborné: Kdyby na světě neexistovaly hranice a měli jsme jednu řeč, snad by bylo lehčí se k sobě chovat laskavě, uvažuje Vladimír Pucholt

28. 12. 2020

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: V prezidentově vánočním poselství naprosto chyběla empatie

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: V prezidentově vánočním poselství naprosto chyběla empatie

28. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: V kostele opatrujeme betlém z roku 1730, prozrazuje páter Bonaventura Štivar

Jak to vidí...: V kostele opatrujeme betlém z roku 1730, prozrazuje páter Bonaventura Štivar

27. 12. 2020

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Král českých bavičů Vladimír Menšík podle herce Pavla Zedníčka

Úžasné životy: Úžasné životy: Král českých bavičů Vladimír Menšík podle herce Pavla Zedníčka

27. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Femme fatale undergroundu. Osudové ženy: Věra Jirousová

Osudové ženy: Femme fatale undergroundu. Osudové ženy: Věra Jirousová

26. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Miloš Rejcht: Z perspektivy spokojeného důchodce se mi moje cesta jeví jako dobrá

Stříbrný vítr: Miloš Rejcht: Z perspektivy spokojeného důchodce se mi moje cesta jeví jako dobrá

26. 12. 2020

41 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ze svobody jsme unaveni a chceme jistoty, ale největší jistota je na hřbitově, říká biolog Komárek

Osobnost Plus: Ze svobody jsme unaveni a chceme jistoty, ale největší jistota je na hřbitově, říká biolog Komárek

25. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Nikdy to nebude od začátku tohoto roku stejné, jako bylo, říká meteoroložka Zárybnická

Osobnost Plus: Nikdy to nebude od začátku tohoto roku stejné, jako bylo, říká meteoroložka Zárybnická

24. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jak bojovat s osamělostí? Sociální sítě jsou jen „já, já, já“, soudí kněz Marek Orko Vácha

Host Lucie Výborné: Jak bojovat s osamělostí? Sociální sítě jsou jen „já, já, já“, soudí kněz Marek Orko Vácha

24. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vánoce jsou v Americe strašlivý kýč. Nikde jinde jsem něco podobného nezažil, tvrdí režisér Lichtag

Host Lucie Výborné: Vánoce jsou v Americe strašlivý kýč. Nikde jinde jsem něco podobného nezažil, tvrdí režisér Lichtag

23. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Zpěvák si sám mši nezazpívá, hudebník nezahraje

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Zpěvák si sám mši nezazpívá, hudebník nezahraje

23. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Biochemik Hostomský: Reakce na zprávy z Británie jsou přehnané. Tento koronavirus je mírný

Osobnost Plus: Biochemik Hostomský: Reakce na zprávy z Británie jsou přehnané. Tento koronavirus je mírný

22. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Francie je tavicí kotel ras a kultur. Svoboda slova je znovu palčivé téma

Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Francie je tavicí kotel ras a kultur. Svoboda slova je znovu palčivé téma

22. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Seifertovy básně přinášejí melodii, popisuje písničkář Paleček. Zhudebnil je na desce Písně domova

Host Lucie Výborné: Seifertovy básně přinášejí melodii, popisuje písničkář Paleček. Zhudebnil je na desce Písně domova

21. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Armáda se stala předmětem kupčení. Zaslouženého vděku se vojáci nedočkali

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Armáda se stala předmětem kupčení. Zaslouženého vděku se vojáci nedočkali

21. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Podařilo se zachránit i dítě, které vážilo 350 gramů, prozrazuje Lucie Žáčková z Nedoklubka

Jak to vidí...: Podařilo se zachránit i dítě, které vážilo 350 gramů, prozrazuje Lucie Žáčková z Nedoklubka

20. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Král českých pohádek Václav Vorlíček podle režiséra Zdeňka Zelenky

Úžasné životy: Úžasné životy: Král českých pohádek Václav Vorlíček podle režiséra Zdeňka Zelenky

20. 12. 2020

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Mohla z ní být slovácká malérečka. K srdci jí ale přirostl oštěp. Osudové ženy: Dana Zátopková

Osudové ženy: Mohla z ní být slovácká malérečka. K srdci jí ale přirostl oštěp. Osudové ženy: Dana Zátopková

19. 12. 2020

27 min