Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Herečka Aťka Janoušková podle zpěváka Josefa Zímy

Úžasné životy: Úžasné životy: Herečka Aťka Janoušková podle zpěváka Josefa Zímy

20. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Spisovatelka a hodinářka, která milovala doutníky. Osudové ženy: Marie von Ebner-Eschenbachová

Osudové ženy: Spisovatelka a hodinářka, která milovala doutníky. Osudové ženy: Marie von Ebner-Eschenbachová

19. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Moc nebilancuji. Všechno důležité už jsem udělala, říká Anna Šabatová

Stříbrný vítr: Moc nebilancuji. Všechno důležité už jsem udělala, říká Anna Šabatová

19. 6. 2021

44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michal Viewegh o úspěchu svých deníků: Lidé jsou zvyklí na reality show, tak sledují rozpadlého mě

Osobnost Plus: Michal Viewegh o úspěchu svých deníků: Lidé jsou zvyklí na reality show, tak sledují rozpadlého mě

19. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Převzali jsme klasické dotační podvody, objasňuje evropský prokurátor Klement

Dvacet minut Radiožurnálu: Převzali jsme klasické dotační podvody, objasňuje evropský prokurátor Klement

18. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameraman Martin Štrba: Jako kluk jsem pořád koukal z okna. Na střední z toho udělali přednost

Vizitka: Kameraman Martin Štrba: Jako kluk jsem pořád koukal z okna. Na střední z toho udělali přednost

18. 6. 2021

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rektor Zima: České vysoké školství za 15 let hodně vyrostlo. Ukazují to mezinárodní srovnání

Jak to vidí...: Rektor Zima: České vysoké školství za 15 let hodně vyrostlo. Ukazují to mezinárodní srovnání

18. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kybernetické útoky Ruska jsou za hranicí, kterou Biden nemůže tolerovat, hodnotí komentátor Anýž

Dvacet minut Radiožurnálu: Kybernetické útoky Ruska jsou za hranicí, kterou Biden nemůže tolerovat, hodnotí komentátor Anýž

17. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka o kombinování vakcín: Mělo by to fungovat lépe. Zatím to není ověřeno, ale věřím, že bude

Osobnost Plus: Konvalinka o kombinování vakcín: Mělo by to fungovat lépe. Zatím to není ověřeno, ale věřím, že bude

17. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Jiří Jelínek: Jak na divadlo pro děti? Potlačit vlastní ego a nezkoušet to s ironií

Vizitka: Režisér Jiří Jelínek: Jak na divadlo pro děti? Potlačit vlastní ego a nezkoušet to s ironií

17. 6. 2021

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Je možné, že novela učitelského zákona spadne pod stůl, přiznává Kateřina Valachová z ČSSD

Dvacet minut Radiožurnálu: Je možné, že novela učitelského zákona spadne pod stůl, přiznává Kateřina Valachová z ČSSD

16. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Markéta Kinterová: Periferie, billboardy, vizuální smog. Zajímá mě, co nám ukazuje veřejný prostor

Vizitka: Markéta Kinterová: Periferie, billboardy, vizuální smog. Zajímá mě, co nám ukazuje veřejný prostor

16. 6. 2021

46 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Česká inspekce do Řecka za migranty? Že jsou tři ze sedmi vyslanců z SPD je náhoda, říká Foldyna

Dvacet minut Radiožurnálu: Česká inspekce do Řecka za migranty? Že jsou tři ze sedmi vyslanců z SPD je náhoda, říká Foldyna

15. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Na Babišovi mi nevadí dotace, ale bojím se, že bude mlčet, až se bude řešit migrace, říká Jiří Weigl

Osobnost Plus: Na Babišovi mi nevadí dotace, ale bojím se, že bude mlčet, až se bude řešit migrace, říká Jiří Weigl

15. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Klára Laurenčíková: Téma pro školní ombudsmanku? Vztahy mezi učiteli a studenty i zpětná vazba

Vizitka: Klára Laurenčíková: Téma pro školní ombudsmanku? Vztahy mezi učiteli a studenty i zpětná vazba

15. 6. 2021

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mám určitou naději, že nová izraelská vláda přežije déle než pár měsíců, tvrdí expertka Kalhousová

Dvacet minut Radiožurnálu: Mám určitou naději, že nová izraelská vláda přežije déle než pár měsíců, tvrdí expertka Kalhousová

14. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Badatel Petr Bergmann: Broumovsko je pro mě zdroj fascinace. Budu se mu věnovat do konce života

Vizitka: Badatel Petr Bergmann: Broumovsko je pro mě zdroj fascinace. Budu se mu věnovat do konce života

14. 6. 2021

48 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Režisér Zdeněk Kaloč podle herečky Simony Stašové

Úžasné životy: Úžasné životy: Režisér Zdeněk Kaloč podle herečky Simony Stašové

13. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Psala básně plné citů, ale i dopisy nejmocnějším mužům své doby. Osudové ženy: Alžběta Vestonie

Osudové ženy: Psala básně plné citů, ale i dopisy nejmocnějším mužům své doby. Osudové ženy: Alžběta Vestonie

12. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Hudba otevírá duši, říká o své lásce k hudbě Aleš Březina

Stříbrný vítr: Hudba otevírá duši, říká o své lásce k hudbě Aleš Březina

12. 6. 2021

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Chci, aby lidé viděli, že stárnutím může život začít být teprve boží, vybízí stand-up komička Elbel

Osobnost Plus: Chci, aby lidé viděli, že stárnutím může život začít být teprve boží, vybízí stand-up komička Elbel

12. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotografka Markéta Luskačová: V mládí jsem věřila, že fotka může změnit život. Teď už si to nemyslím

Vizitka: Fotografka Markéta Luskačová: V mládí jsem věřila, že fotka může změnit život. Teď už si to nemyslím

11. 6. 2021

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Krajhanzl: Kvůli pandemii jsme uvízli ve virtuálnu. Mluvil jsem s řadou nešťastných rodičů

Jak to vidí...: Jan Krajhanzl: Kvůli pandemii jsme uvízli ve virtuálnu. Mluvil jsem s řadou nešťastných rodičů

11. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Europoslankyně Konečná: Rezoluce EP poškozuje Česko. Jde o politickou hru

Dvacet minut Radiožurnálu: Europoslankyně Konečná: Rezoluce EP poškozuje Česko. Jde o politickou hru

10. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Dělali jsme špatně skoro všechno. Covidové selhání se musí důkladně prozkoumat

Osobnost Plus: Konvalinka: Dělali jsme špatně skoro všechno. Covidové selhání se musí důkladně prozkoumat

10. 6. 2021

26 min