Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Dělali jsme špatně skoro všechno. Covidové selhání se musí důkladně prozkoumat

Osobnost Plus: Konvalinka: Dělali jsme špatně skoro všechno. Covidové selhání se musí důkladně prozkoumat

10. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Prokop: Vím, že člověk se vrací ke stejným chybám. Pořád ale vidím světlo na konci tunelu

Vizitka: Michal Prokop: Vím, že člověk se vrací ke stejným chybám. Pořád ale vidím světlo na konci tunelu

10. 6. 2021

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Kraus: Pro tátu byly Lidice největší trauma, i když prošel Osvětimí a přežil pochod smrti

Jak to vidí...: Tomáš Kraus: Pro tátu byly Lidice největší trauma, i když prošel Osvětimí a přežil pochod smrti

10. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Josef Žáček: Jsem jen svědek. Do mých obrazů emoce nepatří

Vizitka: Malíř Josef Žáček: Jsem jen svědek. Do mých obrazů emoce nepatří

9. 6. 2021

47 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Tomáš Etzler: Lidé v Číně nechtějí demokracii, nevědí, co to je. Oni chtějí spravedlnost

Osobnost Plus: Novinář Tomáš Etzler: Lidé v Číně nechtějí demokracii, nevědí, co to je. Oni chtějí spravedlnost

8. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Ilustrátorka Tereza Říčanová: Téma musím prožít, pak ho zpracuju do knihy. Jejím životem hýbou krávy

Vizitka: Ilustrátorka Tereza Říčanová: Téma musím prožít, pak ho zpracuju do knihy. Jejím životem hýbou krávy

8. 6. 2021

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Lukáš Kovanda: Dřeva bude málo. Chybu neudělá ten, kdo se předzásobí

Jak to vidí...: Ekonom Lukáš Kovanda: Dřeva bude málo. Chybu neudělá ten, kdo se předzásobí

8. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Miroslav Kemel: Nejhůř se mi kreslí mladí hezouni

Vizitka: Miroslav Kemel: Nejhůř se mi kreslí mladí hezouni

7. 6. 2021

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Designéři Eduard Herrmann a Matěj Coufal: Dává to smysl? A je to etické?

Vizitka: Designéři Eduard Herrmann a Matěj Coufal: Dává to smysl? A je to etické?

6. 6. 2021

46 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Hudební skladatel Zdeněk Liška podle muzikanta Petra Maláska

Úžasné životy: Úžasné životy: Hudební skladatel Zdeněk Liška podle muzikanta Petra Maláska

6. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Manžel ji věznil, syna jí sebrali a ze země musela prchnout. Osudové ženy: Eliška Přemyslovna

Osudové ženy: Manžel ji věznil, syna jí sebrali a ze země musela prchnout. Osudové ženy: Eliška Přemyslovna

5. 6. 2021

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Přichází generace, která má na divadlo jiný názor, připomíná Taťjana Medvecká

Stříbrný vítr: Přichází generace, která má na divadlo jiný názor, připomíná Taťjana Medvecká

5. 6. 2021

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Vojtěch Stříteský, umělecký ředitel a dramaturg festivalu Smetanova Litomyšl. Moderuje: Daniel Jäger

Vizitka: Host: Vojtěch Stříteský, umělecký ředitel a dramaturg festivalu Smetanova Litomyšl. Moderuje: Daniel Jäger

5. 6. 2021

59 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pavel Šporcl: Hudební výchova znamená i pochopit chování k sobě samým. Je to součást vývoje člověka

Osobnost Plus: Pavel Šporcl: Hudební výchova znamená i pochopit chování k sobě samým. Je to součást vývoje člověka

5. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Lenka Elbe: Zlo tu bylo, je a bude. My ho jen musíme udržet na uzdě

Vizitka: Spisovatelka Lenka Elbe: Zlo tu bylo, je a bude. My ho jen musíme udržet na uzdě

4. 6. 2021

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Češi by se měli omluvit za vyhnání sudetských Němců. Stejně jako se omlouvají Němci

Jak to vidí...: Václav Malý: Češi by se měli omluvit za vyhnání sudetských Němců. Stejně jako se omlouvají Němci

4. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Dálniční projekt PPP je pro stát výhodný, podpoříme lokální ekonomiku, objasňuje šéf firmy Eurovia

Dvacet minut Radiožurnálu: Dálniční projekt PPP je pro stát výhodný, podpoříme lokální ekonomiku, objasňuje šéf firmy Eurovia

3. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Možná nedosáhneme kolektivní imunity, muselo by se totiž proočkovat až 90 procent lidí

Osobnost Plus: Konvalinka: Možná nedosáhneme kolektivní imunity, muselo by se totiž proočkovat až 90 procent lidí

3. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmař Martin Páv: Lidé na Broumovsku byli zvyklí hospodařit v krajině, které nic nehrozí

Vizitka: Filmař Martin Páv: Lidé na Broumovsku byli zvyklí hospodařit v krajině, které nic nehrozí

3. 6. 2021

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Hořejší: Pevně doufám, že nepřijde černá mutace, která by nám všechno zkazila

Jak to vidí...: Václav Hořejší: Pevně doufám, že nepřijde černá mutace, která by nám všechno zkazila

3. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Barbora Bálková: Lásku, respekt a zdraví jsem si je vyšila

Vizitka: Výtvarnice Barbora Bálková: Lásku, respekt a zdraví jsem si je vyšila

2. 6. 2021

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Adam Černý: Pokles porodnosti omezuje mocenské ambice Číny. Rodiny proto nově mohou mít až tři děti

Jak to vidí...: Adam Černý: Pokles porodnosti omezuje mocenské ambice Číny. Rodiny proto nově mohou mít až tři děti

2. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdržení je běžné. Česko dělá, co může, tvrdí viceprezident společnosti usilující o dostavbu Dukovan

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdržení je běžné. Česko dělá, co může, tvrdí viceprezident společnosti usilující o dostavbu Dukovan

1. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Martina Formanová: Baví mě cítit adrenalin z toho, že se můžu ve stand-upu naprosto ztrapnit

Osobnost Plus: Martina Formanová: Baví mě cítit adrenalin z toho, že se můžu ve stand-upu naprosto ztrapnit

1. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Ilustrátorka Štěpánka Jislová: Autobiografické komiksy jsou můj nejoblíbenější žánr

Vizitka: Ilustrátorka Štěpánka Jislová: Autobiografické komiksy jsou můj nejoblíbenější žánr

1. 6. 2021

47 min