Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Vizitka: Etnolog Tomáš Boukal: Osudy lidí na Uralu, po jejichž smrti lítají nad osadou zlí duchové

Vizitka: Etnolog Tomáš Boukal: Osudy lidí na Uralu, po jejichž smrti lítají nad osadou zlí duchové

26. 7. 2021

44 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Karel Gott podle Lucie Bílé

Úžasné životy: Úžasné životy: Karel Gott podle Lucie Bílé

25. 7. 2021

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Byla urozeného původu, ale naplňovala ji péče o chudé a trpící: svatá Zdislava z Lemberka

Osudové ženy: Byla urozeného původu, ale naplňovala ji péče o chudé a trpící: svatá Zdislava z Lemberka

24. 7. 2021

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Martin Rajniš: Čím jsem starší, tím jsem šťastnější

Stříbrný vítr: Martin Rajniš: Čím jsem starší, tím jsem šťastnější

24. 7. 2021

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šéf Činohry Národního divadla: U nás se dobyté pozice nepouštějí. Desetiletí tu sedí lidé na prameni

Osobnost Plus: Šéf Činohry Národního divadla: U nás se dobyté pozice nepouštějí. Desetiletí tu sedí lidé na prameni

24. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Jana Semerádová: Barokní flétna má tolik možností, že na ni hraju hudbu od renesance po klasicismus

Vizitka: Jana Semerádová: Barokní flétna má tolik možností, že na ni hraju hudbu od renesance po klasicismus

23. 7. 2021

45 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof Petříček: Jsme horda neurotiků, která se děsí toho, co je i co přijde. A zhoršuje se to

Osobnost Plus: Filozof Petříček: Jsme horda neurotiků, která se děsí toho, co je i co přijde. A zhoršuje se to

22. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Ivana Pauerová Miloševič: Češi rybaří s velkou vášní, není to pro ně každodennost

Vizitka: Dokumentaristka Ivana Pauerová Miloševič: Češi rybaří s velkou vášní, není to pro ně každodennost

22. 7. 2021

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Němci stojí na velké křižovatce. Volby můžou rozhodnout i nedávné povodně, říká novinář Jiří Hošek

Jak to vidí...: Němci stojí na velké křižovatce. Volby můžou rozhodnout i nedávné povodně, říká novinář Jiří Hošek

22. 7. 2021

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Kristýna Péčová: Na sympoziu chceme ukázat, že hlína nepatří jen na hrnčířský kruh

Vizitka: Kristýna Péčová: Na sympoziu chceme ukázat, že hlína nepatří jen na hrnčířský kruh

21. 7. 2021

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mimořádná odměna 20 tisíc korun? „V porovnání se zdravotníky je to málo,“ myslí si nový šéf hasičů

Dvacet minut Radiožurnálu: Mimořádná odměna 20 tisíc korun? „V porovnání se zdravotníky je to málo,“ myslí si nový šéf hasičů

20. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klíma: Část voličů Babiše obdivuje, že ty peníze na Čapí hnízdo z Bruselu vytáhl. Udělali by to taky

Osobnost Plus: Klíma: Část voličů Babiše obdivuje, že ty peníze na Čapí hnízdo z Bruselu vytáhl. Udělali by to taky

20. 7. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmařka Michaela Pavlátová: Chci studenty pro animaci zapálit tak, aby hořeli štěstím, že ji dělají

Vizitka: Filmařka Michaela Pavlátová: Chci studenty pro animaci zapálit tak, aby hořeli štěstím, že ji dělají

20. 7. 2021

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Nerudová: Požadavek Bruselu na odstranění možného střetu zájmů Andreje Babiše je oprávněný

Jak to vidí...: Ekonomka Nerudová: Požadavek Bruselu na odstranění možného střetu zájmů Andreje Babiše je oprávněný

20. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Klimatický sociální fond: Chceme, aby chudí lidé nepocítili navýšení cen energií, tvrdí Věra Jourová

Dvacet minut Radiožurnálu: Klimatický sociální fond: Chceme, aby chudí lidé nepocítili navýšení cen energií, tvrdí Věra Jourová

19. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Zuzana Říhová: Žiju život v literatuře. To je to nejlepší, co se mi mohlo stát

Vizitka: Spisovatelka Zuzana Říhová: Žiju život v literatuře. To je to nejlepší, co se mi mohlo stát

19. 7. 2021

42 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Být starým hercem je skvělé.“ Připomeňte si Milana Lasicu v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou

Host Lucie Výborné: „Být starým hercem je skvělé.“ Připomeňte si Milana Lasicu v posledním rozhovoru s Lucií Výbornou

19. 7. 2021

32 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Filolog Bedřich Hrozný podle jeho následovníka Petra Charváta

Úžasné životy: Úžasné životy: Filolog Bedřich Hrozný podle jeho následovníka Petra Charváta

18. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Diamant v hrdle, skromnost v srdci. Osudové ženy: Hana Hegerová

Osudové ženy: Diamant v hrdle, skromnost v srdci. Osudové ženy: Hana Hegerová

17. 7. 2021

29 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Host: taneční pedagožka Daria Klimentová

Stříbrný vítr: Host: taneční pedagožka Daria Klimentová

17. 7. 2021

43 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Sám jsem řešil, jestli podepíšu věrnost KSČ a SSSR, jmenování Stříže bylo pro mě osobní, říká Štindl

Osobnost Plus: Sám jsem řešil, jestli podepíšu věrnost KSČ a SSSR, jmenování Stříže bylo pro mě osobní, říká Štindl

17. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Tombola u očkování bez registrace: Vymyslel to pan premiér. Nechceme si lidi kupovat, tvrdí marketér

Dvacet minut Radiožurnálu: Tombola u očkování bez registrace: Vymyslel to pan premiér. Nechceme si lidi kupovat, tvrdí marketér

16. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Anežka Hošková: Když romantik potká narcistu, může to být fatální průšvih

Vizitka: Výtvarnice Anežka Hošková: Když romantik potká narcistu, může to být fatální průšvih

16. 7. 2021

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Josef Bernard: Stát musí přijít s pobídkami, aby města stavěla nabíjecí stanice pro elektromobily

Dvacet minut Radiožurnálu: Josef Bernard: Stát musí přijít s pobídkami, aby města stavěla nabíjecí stanice pro elektromobily

15. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Hnutí odpíračů vakcín je nebezpečné, navíc když se blíží čtvrtá vlna

Osobnost Plus: Konvalinka: Hnutí odpíračů vakcín je nebezpečné, navíc když se blíží čtvrtá vlna

15. 7. 2021

26 min