Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Tornáda v Evropě budou vždy nahodilá. Jejich předpovídání je ale za hranicí vědy

Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Tornáda v Evropě budou vždy nahodilá. Jejich předpovídání je ale za hranicí vědy

15. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Kritik konzumu Milan Kunc: Ve svých obrazech chci všechno vyhnat na špičku

Vizitka: Kritik konzumu Milan Kunc: Ve svých obrazech chci všechno vyhnat na špičku

14. 7. 2021

48 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kraus z židovských obcí: Nejdřív byl za Davida s prakem považován Izrael, dnes jsou to Palestinci

Osobnost Plus: Kraus z židovských obcí: Nejdřív byl za Davida s prakem považován Izrael, dnes jsou to Palestinci

13. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Ondřej Fibich: Šumava není jen národní park, je to obrovská bytost se spoustou povah

Vizitka: Spisovatel Ondřej Fibich: Šumava není jen národní park, je to obrovská bytost se spoustou povah

13. 7. 2021

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rodiny mohou skončit pod mostem, přiznává Bauer. Dávky by dle novely šlo krátit po jednom přestupku

Dvacet minut Radiožurnálu: Rodiny mohou skončit pod mostem, přiznává Bauer. Dávky by dle novely šlo krátit po jednom přestupku

12. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Marek: Improvizaci bych nejraději věnoval 100 % života

Vizitka: Petr Marek: Improvizaci bych nejraději věnoval 100 % života

12. 7. 2021

40 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Josef Kemr podle Báry Hrzánové

Úžasné životy: Úžasné životy: Josef Kemr podle Báry Hrzánové

11. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Herečkou se stala díky pětce z latiny. Osudové ženy: Jiřina Jirásková

Osudové ženy: Herečkou se stala díky pětce z latiny. Osudové ženy: Jiřina Jirásková

10. 7. 2021

28 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Host: japanolog a scénárista Martin Vačkář

Stříbrný vítr: Host: japanolog a scénárista Martin Vačkář

10. 7. 2021

35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Drtinová: Moderátor, který není aspoň trochu toxický, je nudný. Ale nerada svlékám lidi do naha

Osobnost Plus: Drtinová: Moderátor, který není aspoň trochu toxický, je nudný. Ale nerada svlékám lidi do naha

10. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Vizuální umělec Richard Loskot: V umění mě zajímá aspekt tajemství. Nutí nás k představám

Vizitka: Vizuální umělec Richard Loskot: V umění mě zajímá aspekt tajemství. Nutí nás k představám

9. 7. 2021

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pandemická krize pouze urychlila trendy jako e-commerce, míní investor Hlavenka

Dvacet minut Radiožurnálu: Pandemická krize pouze urychlila trendy jako e-commerce, míní investor Hlavenka

8. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Je tady etická, právní a morální otázka. Omezíme se kvůli těm, kdo se nechtějí očkovat?

Osobnost Plus: Konvalinka: Je tady etická, právní a morální otázka. Omezíme se kvůli těm, kdo se nechtějí očkovat?

8. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Básník Petr Palarčík: Nepíšu, protože mě nic netrápí. Nemám se z čeho vypsat

Vizitka: Básník Petr Palarčík: Nepíšu, protože mě nic netrápí. Nemám se z čeho vypsat

8. 7. 2021

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Překladatelka Petra Diestlerová: Angličtí autoři neustále někoho citují. Je dobré to poznat,

Vizitka: Překladatelka Petra Diestlerová: Angličtí autoři neustále někoho citují. Je dobré to poznat,

7. 7. 2021

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Dotované doučovací kempy: jde o resocializaci dětí, covid je zasáhl všechny, říká organizátorka

Dvacet minut Radiožurnálu: Dotované doučovací kempy: jde o resocializaci dětí, covid je zasáhl všechny, říká organizátorka

5. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Eduard Cupák podle výtvarnice Kristiny Novotné

Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Eduard Cupák podle výtvarnice Kristiny Novotné

4. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Jejího manžela  soudili za odboj i kolaboraci. Ve vězení skončili oba. Osudové ženy: Marie Beranová

Osudové ženy: Jejího manžela soudili za odboj i kolaboraci. Ve vězení skončili oba. Osudové ženy: Marie Beranová

3. 7. 2021

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Vždycky mě zajímal francouzský šanson, prozrazuje zpěvačka Eva Kriz-Lifková

Stříbrný vítr: Vždycky mě zajímal francouzský šanson, prozrazuje zpěvačka Eva Kriz-Lifková

3. 7. 2021

44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Čeští novináři neumí přiznat chybu, vadí Klímovi z tiskového institutu. Odkazuje na kauzu ruský dluh

Osobnost Plus: Čeští novináři neumí přiznat chybu, vadí Klímovi z tiskového institutu. Odkazuje na kauzu ruský dluh

3. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zrušení Českého domu nás mrzí. Pro sportovce bude olympiáda v Tokiu složitá, myslí si Kejval

Dvacet minut Radiožurnálu: Zrušení Českého domu nás mrzí. Pro sportovce bude olympiáda v Tokiu složitá, myslí si Kejval

2. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Jana Koubková: Když jsem o něčem přesvědčená, jdu za tím hlava nehlava. To není rebelie, to jsem já

Vizitka: Jana Koubková: Když jsem o něčem přesvědčená, jdu za tím hlava nehlava. To není rebelie, to jsem já

2. 7. 2021

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Těm, kteří neplatí alimenty, by mělo být zakázáno chodit na sportovní utkání, míní Maláčová

Dvacet minut Radiožurnálu: Těm, kteří neplatí alimenty, by mělo být zakázáno chodit na sportovní utkání, míní Maláčová

1. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Infektolog Machala: Připomíná mi to loňskou situaci. Sice očkujeme, ale i virus je jiný, infekčnější

Osobnost Plus: Infektolog Machala: Připomíná mi to loňskou situaci. Sice očkujeme, ale i virus je jiný, infekčnější

1. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmový producent Čestmír Kopecký: Outsideři a rebelové u mě mají vždycky přednost

Vizitka: Filmový producent Čestmír Kopecký: Outsideři a rebelové u mě mají vždycky přednost

1. 7. 2021

44 min