Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Operní pěvkyně Naděžda Kniplová podle sopranistky Lucie Hájkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Operní pěvkyně Naděžda Kniplová podle sopranistky Lucie Hájkové

8. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Ladislav Tázlar: U zkoušek jsem vyrobil takovou součástku, že si mysleli, že jsem ji ukradl

Vizitka: Ladislav Tázlar: U zkoušek jsem vyrobil takovou součástku, že si mysleli, že jsem ji ukradl

8. 8. 2021

35 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Ondřej Havelka: V herectví se mi ne úplně dařilo, protože jsem neustále koukal kolem sebe

Stříbrný vítr: Ondřej Havelka: V herectví se mi ne úplně dařilo, protože jsem neustále koukal kolem sebe

7. 8. 2021

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Martin Jiroušek: Horor je záludná záležitost. Sledujte ho, připraví vás na nejistoty

Vizitka: Martin Jiroušek: Horor je záludná záležitost. Sledujte ho, připraví vás na nejistoty

6. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Změny na kandidátce hnutí ANO? „Žádné indicie jsme neměli. Nikdo o tom s námi nemluvil,“ říká Faltus

Dvacet minut Radiožurnálu: Změny na kandidátce hnutí ANO? „Žádné indicie jsme neměli. Nikdo o tom s námi nemluvil,“ říká Faltus

4. 8. 2021

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Svatava Škodová: Zkoumat jazyk je stejné dobrodružství jako číst si v knížce příběh

Vizitka: Svatava Škodová: Zkoumat jazyk je stejné dobrodružství jako číst si v knížce příběh

4. 8. 2021

46 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Názory, že je pan premiér pod tlakem, jsou mimo. Za Koudelkou stojí, myslí si poslanec Králíček

Dvacet minut Radiožurnálu: Názory, že je pan premiér pod tlakem, jsou mimo. Za Koudelkou stojí, myslí si poslanec Králíček

3. 8. 2021

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Bytnění emocí přes sport mi vadí. Není důvod sportovce za neúspěch trestat, tvrdí Jaromír Bosák

Host Lucie Výborné: Bytnění emocí přes sport mi vadí. Není důvod sportovce za neúspěch trestat, tvrdí Jaromír Bosák

3. 8. 2021

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Tomáš Tichák: Mezi inženýry se cítím jako básník, mezi básníky jako technokrat

Vizitka: Tomáš Tichák: Mezi inženýry se cítím jako básník, mezi básníky jako technokrat

3. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Náš svět je na fosilních palivech naprosto závislý, tvrdí ekonomka Švihlíková

Jak to vidí...: Náš svět je na fosilních palivech naprosto závislý, tvrdí ekonomka Švihlíková

3. 8. 2021

29 min

Obrázek epizody Vizitka: Ivan Štrpka: Člověku se jinak dýchá, když běhá venku a sám

Vizitka: Ivan Štrpka: Člověku se jinak dýchá, když běhá venku a sám

2. 8. 2021

44 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Milan Rastislav Štefánik podle astronoma Jiřího Grygara

Úžasné životy: Úžasné životy: Milan Rastislav Štefánik podle astronoma Jiřího Grygara

1. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Hvězda žurnalistiky skončila po Únoru v táboře nucených prací. Osudové ženy: Marie Fantová

Osudové ženy: Hvězda žurnalistiky skončila po Únoru v táboře nucených prací. Osudové ženy: Marie Fantová

31. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Ráda hledám zajímavé příběhy, vypráví manažerka Senta Čermáková

Stříbrný vítr: Ráda hledám zajímavé příběhy, vypráví manažerka Senta Čermáková

31. 7. 2021

43 min

Obrázek epizody Vizitka: David Dorůžka: Od složité hudby k přímočarému sdělení. Věci nemůžete pořád jenom komplikovat

Vizitka: David Dorůžka: Od složité hudby k přímočarému sdělení. Věci nemůžete pořád jenom komplikovat

30. 7. 2021

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Bojíme se, abychom nebyli za práskače, proto o násilí raději mlčíme, míní advokátka Hrdá

Jak to vidí...: Bojíme se, abychom nebyli za práskače, proto o násilí raději mlčíme, míní advokátka Hrdá

30. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: ČOV selhal, jeho úkolem je sportovcům zaručit bezpečnost, říká šéf sportovní agentury Neusser

Dvacet minut Radiožurnálu: ČOV selhal, jeho úkolem je sportovcům zaručit bezpečnost, říká šéf sportovní agentury Neusser

29. 7. 2021

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Senioři se za iPhone očkovat nenechají. Lidi bych k vakcíně motivoval i finančně

Osobnost Plus: Konvalinka: Senioři se za iPhone očkovat nenechají. Lidi bych k vakcíně motivoval i finančně

29. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Martin Novosad: Potkali se u Těšína. Na festivalu Kino na hranici nabídneme Formana i Gajose

Vizitka: Martin Novosad: Potkali se u Těšína. Na festivalu Kino na hranici nabídneme Formana i Gajose

29. 7. 2021

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mise v Afghánistánu měla smysl. Situace se tam posunula pozitivním směrem, myslí si Černochová

Dvacet minut Radiožurnálu: Mise v Afghánistánu měla smysl. Situace se tam posunula pozitivním směrem, myslí si Černochová

28. 7. 2021

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jiří Thýn: Zajímá mě, jak do fotky dostat přes techniku emoci

Vizitka: Fotograf Jiří Thýn: Zajímá mě, jak do fotky dostat přes techniku emoci

28. 7. 2021

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zdravotní stav české populace? Kazí nám to alkohol a tabák, konstatuje demografka Dagmar Dzúrová

Jak to vidí...: Zdravotní stav české populace? Kazí nám to alkohol a tabák, konstatuje demografka Dagmar Dzúrová

28. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Lipovská kandidátkou do sněmovny? „Zákon porušován není, ale je to na hraně,“ myslí si Juchelka

Dvacet minut Radiožurnálu: Lipovská kandidátkou do sněmovny? „Zákon porušován není, ale je to na hraně,“ myslí si Juchelka

27. 7. 2021

21 min

Obrázek epizody Vizitka: Erika Hníková: Film Každá minuta života mi ukázal, kolik času někteří rodiče věnují svým dětem

Vizitka: Erika Hníková: Film Každá minuta života mi ukázal, kolik času někteří rodiče věnují svým dětem

27. 7. 2021

45 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zúčastním se i dalších inspekcí práce. Překvapilo mě, že je to považováno za zločin, říká Stropnický

Dvacet minut Radiožurnálu: Zúčastním se i dalších inspekcí práce. Překvapilo mě, že je to považováno za zločin, říká Stropnický

26. 7. 2021

22 min