Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Jak to vidí...: Československo nerozdělila ekonomika, ale neshody a ega dvou lídrů, ohlíží se ekonom Richard Hindls

Jak to vidí...: Československo nerozdělila ekonomika, ale neshody a ega dvou lídrů, ohlíží se ekonom Richard Hindls

26. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Sochařka Magdaléna Roztočilová: Figura s dvěma nohama a jednou tváří mi vždycky přišla málo

Vizitka: Sochařka Magdaléna Roztočilová: Figura s dvěma nohama a jednou tváří mi vždycky přišla málo

25. 8. 2021

41 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Prezident nerad uznává chybu, ale naše společnost se k Číně staví negativně, uvažuje sinolog Hála

Osobnost Plus: Prezident nerad uznává chybu, ale naše společnost se k Číně staví negativně, uvažuje sinolog Hála

24. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Rabín David Maxa: Fake news? Píše se o nich i v tóře, rodiče mě prosili, ať to dětem vysvětlím

Vizitka: Rabín David Maxa: Fake news? Píše se o nich i v tóře, rodiče mě prosili, ať to dětem vysvětlím

23. 8. 2021

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: V době španělské chřipky nebo moru lidé trasovali lépe než my dnes, popisuje historička Doležalová

Jak to vidí...: V době španělské chřipky nebo moru lidé trasovali lépe než my dnes, popisuje historička Doležalová

23. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Legendární moderátorka Kamila Moučková podle kolegy Karla Voříška

Úžasné životy: Úžasné životy: Legendární moderátorka Kamila Moučková podle kolegy Karla Voříška

22. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Za maskou kabaretiérky skrývala úzkost a opuštěnost. Osudové ženy: Polyxena Longenová

Osudové ženy: Za maskou kabaretiérky skrývala úzkost a opuštěnost. Osudové ženy: Polyxena Longenová

21. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Host: profesor Pavel Klener, onkolog a průkopník chemoterapie u nás

Stříbrný vítr: Host: profesor Pavel Klener, onkolog a průkopník chemoterapie u nás

21. 8. 2021

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Na Zemana a Klause Rusko něco ví, jiné vysvětlení nevidím, tvrdí esejista Karel Hvížďala

Osobnost Plus: Na Zemana a Klause Rusko něco ví, jiné vysvětlení nevidím, tvrdí esejista Karel Hvížďala

21. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Skladatel František Chaloupka: Neslyšel jsem to už? Zamítáním nápadů strávím tak 90 procent času

Vizitka: Skladatel František Chaloupka: Neslyšel jsem to už? Zamítáním nápadů strávím tak 90 procent času

20. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vědci o klimatu hovoří nesrozumitelně, média vyhrožují. Vraťme slovům původní smysl, vyzývá Cílek

Jak to vidí...: Vědci o klimatu hovoří nesrozumitelně, média vyhrožují. Vraťme slovům původní smysl, vyzývá Cílek

20. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Není selhání vakcíny, že v Izraeli roste počet nakažených. Třetí dávka zřejmě funguje

Osobnost Plus: Konvalinka: Není selhání vakcíny, že v Izraeli roste počet nakažených. Třetí dávka zřejmě funguje

19. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Šimon Holý: Vztah nevydržel, z pokusu o jeho záchranu však vzešel film Zrcadla ve tmě

Vizitka: Šimon Holý: Vztah nevydržel, z pokusu o jeho záchranu však vzešel film Zrcadla ve tmě

18. 8. 2021

46 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zátopek byl komunista, který tomu v padesátých letech ještě věřil, myslí si režisér David Ondříček

Osobnost Plus: Zátopek byl komunista, který tomu v padesátých letech ještě věřil, myslí si režisér David Ondříček

17. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Andy Fehu: Youtubery nezatracuji, jejich selfíčka ovlivňují současnou kinematografii

Vizitka: Režisér Andy Fehu: Youtubery nezatracuji, jejich selfíčka ovlivňují současnou kinematografii

17. 8. 2021

45 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Jaroslava Adamová podle Jan Čenského

Úžasné životy: Úžasné životy: Jaroslava Adamová podle Jan Čenského

15. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Dosahovala výšek. Nejprve hlasem, později jako první česká pilotka. Osudové ženy: Božena Laglerová

Osudové ženy: Dosahovala výšek. Nejprve hlasem, později jako první česká pilotka. Osudové ženy: Božena Laglerová

14. 8. 2021

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Otec byl vášnivý návštěvník biografu a bral mě jako holčičku s sebou, vypráví Tereza Brdečková

Stříbrný vítr: Otec byl vášnivý návštěvník biografu a bral mě jako holčičku s sebou, vypráví Tereza Brdečková

14. 8. 2021

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Anna Podskalská: Folklor je mi inspirací, i další film bude na motivy pohádky

Vizitka: Anna Podskalská: Folklor je mi inspirací, i další film bude na motivy pohádky

13. 8. 2021

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Adam Jarchovský: Byl jsem hyperaktivní dítě, žonglování přišlo jako osvícení

Vizitka: Adam Jarchovský: Byl jsem hyperaktivní dítě, žonglování přišlo jako osvícení

12. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vyšší bezpečnost? Musíme lidský faktor nahradit technikou, říká generální ředitel Správy železnic

Dvacet minut Radiožurnálu: Vyšší bezpečnost? Musíme lidský faktor nahradit technikou, říká generální ředitel Správy železnic

11. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Gabriela Mahdalová: Kroje, které vydrží sto let

Vizitka: Gabriela Mahdalová: Kroje, které vydrží sto let

11. 8. 2021

51 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Když šli ostatní domů, ona ještě cvičila. Osudové ženy: sokolská náčelnice Marie Provazníková

Osudové ženy: Když šli ostatní domů, ona ještě cvičila. Osudové ženy: sokolská náčelnice Marie Provazníková

10. 8. 2021

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Prušinovský: Téma filmu Chyby se mi vracelo jako střep, který jsem potřeboval vyrvat

Vizitka: Jan Prušinovský: Téma filmu Chyby se mi vracelo jako střep, který jsem potřeboval vyrvat

10. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Eliška Cílková: Zvukové instalace mám pořád ráda. Už ale budu klasická skladatelkan

Vizitka: Eliška Cílková: Zvukové instalace mám pořád ráda. Už ale budu klasická skladatelkan

9. 8. 2021

48 min