Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Doufám, že druhá generace Tálibánců nebude stejně šílená jako ta první, uvažuje politolog Tomský

Osobnost Plus: Doufám, že druhá generace Tálibánců nebude stejně šílená jako ta první, uvažuje politolog Tomský

6. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Petr Hašek: Barokní divadlo je silně vizuální a dokáže propojit vysoké a nízké

Vizitka: Režisér Petr Hašek: Barokní divadlo je silně vizuální a dokáže propojit vysoké a nízké

6. 9. 2021

47 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Sportovec Emil Zátopek podle režiséra Davida Ondříčka

Úžasné životy: Úžasné životy: Sportovec Emil Zátopek podle režiséra Davida Ondříčka

5. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Ze svatební cesty se už nevrátila. Život Jindry Těsnohlídkové ukončila střela z vlastního revolveru

Osudové ženy: Ze svatební cesty se už nevrátila. Život Jindry Těsnohlídkové ukončila střela z vlastního revolveru

4. 9. 2021

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zjistil jsem, že hovězí svět má velký potenciál, tvrdí spisovatel Petr Hudský

Stříbrný vítr: Zjistil jsem, že hovězí svět má velký potenciál, tvrdí spisovatel Petr Hudský

4. 9. 2021

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Do dvou až tří let nastane redukce učiva, biflování na školách není potřeba, říká ministr Plaga

Dvacet minut Radiožurnálu: Do dvou až tří let nastane redukce učiva, biflování na školách není potřeba, říká ministr Plaga

3. 9. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátorka Terezie Zemánková: Spontaneita a vnitřní svět. Umění je pro mě životní potřeba

Vizitka: Kurátorka Terezie Zemánková: Spontaneita a vnitřní svět. Umění je pro mě životní potřeba

3. 9. 2021

41 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Vyberte si – nežádoucí účinky po vakcíně, nebo po covidu? Deltě se totiž nelze vyhnout

Osobnost Plus: Konvalinka: Vyberte si – nežádoucí účinky po vakcíně, nebo po covidu? Deltě se totiž nelze vyhnout

2. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameraman Jan Střítežský: Na čtení scénáře si vyčlením i deset dní. Potřebuju, aby mě dloubl

Vizitka: Kameraman Jan Střítežský: Na čtení scénáře si vyčlením i deset dní. Potřebuju, aby mě dloubl

2. 9. 2021

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Prezident Strun podzimu Marek Vrabec: Jak se udržet ve hře? Být stále otevřený novým věcem a fúzím

Vizitka: Prezident Strun podzimu Marek Vrabec: Jak se udržet ve hře? Být stále otevřený novým věcem a fúzím

1. 9. 2021

51 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Povinné očkování ve zdravotnictví nebo školství by mohlo mít kladný efekt, myslí si biochemik Trnka

Dvacet minut Radiožurnálu: Povinné očkování ve zdravotnictví nebo školství by mohlo mít kladný efekt, myslí si biochemik Trnka

31. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinářka Holcová: Na území Česka působí jedny z nejmocnějších mafií. Nestřílí tu, jen řeší byznys

Osobnost Plus: Novinářka Holcová: Na území Česka působí jedny z nejmocnějších mafií. Nestřílí tu, jen řeší byznys

31. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Marie Čtevráčková: Syntezátory jako dveře do světa hudby. Baví mě objevování nových zvuků

Vizitka: Marie Čtevráčková: Syntezátory jako dveře do světa hudby. Baví mě objevování nových zvuků

31. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Afghánistán je snadné dobýt, ale je těžké z něj odejít. Náš odsun vyznívá dobře, míní velvyslanec

Dvacet minut Radiožurnálu: Afghánistán je snadné dobýt, ale je těžké z něj odejít. Náš odsun vyznívá dobře, míní velvyslanec

30. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Bohemista Xavier Galmiche: Francouzům čeština šumí, jako by šeptala

Vizitka: Bohemista Xavier Galmiche: Francouzům čeština šumí, jako by šeptala

30. 8. 2021

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ivan Hoffman: Němečtí politici zdůrazňují respekt. Nevyvyšovat se nad druhé je hezký trend

Jak to vidí...: Ivan Hoffman: Němečtí politici zdůrazňují respekt. Nevyvyšovat se nad druhé je hezký trend

30. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Ostřelovačka Vanda Biněvská podle herečky Petry Bučkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Ostřelovačka Vanda Biněvská podle herečky Petry Bučkové

29. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Pro své knihy žila i dýchala. Oceňovali ji kritici i prezidenti. Osudová žena: Libuše Moníková

Osudové ženy: Pro své knihy žila i dýchala. Oceňovali ji kritici i prezidenti. Osudová žena: Libuše Moníková

28. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zlata Adamovská: Tuším, že režisér Jireš do mě byl platonicky zamilovaný

Stříbrný vítr: Zlata Adamovská: Tuším, že režisér Jireš do mě byl platonicky zamilovaný

28. 8. 2021

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Roztočila jsem film o extrémní výchově a místo úděsu přišla fascinace, říká dokumentaristka Hníková

Osobnost Plus: Roztočila jsem film o extrémní výchově a místo úděsu přišla fascinace, říká dokumentaristka Hníková

28. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vojtěch: Lockdown nepředpokládáme. Ale pokud se situace zhorší, omezíme hromadné akce

Dvacet minut Radiožurnálu: Vojtěch: Lockdown nepředpokládáme. Ale pokud se situace zhorší, omezíme hromadné akce

27. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Ota Kars: Člověk má jednat podle sebe, ne podle toho, co očekávají druzí

Vizitka: Spisovatel Ota Kars: Člověk má jednat podle sebe, ne podle toho, co očekávají druzí

27. 8. 2021

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pruša: Cestování bude šetrnější k životnímu prostředí. Do stavu před pandemií se nevrátíme

Jak to vidí...: Jiří Pruša: Cestování bude šetrnější k životnímu prostředí. Do stavu před pandemií se nevrátíme

27. 8. 2021

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pro otevření bazénu nám  přišlo efektivní využít humbuk festivalu, říká ředitel hotelu Thermal

Dvacet minut Radiožurnálu: Pro otevření bazénu nám přišlo efektivní využít humbuk festivalu, říká ředitel hotelu Thermal

26. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Varianta delta+ bude zřejmě infekčnější než delta. Ale nechci šířit paniku

Osobnost Plus: Konvalinka: Varianta delta+ bude zřejmě infekčnější než delta. Ale nechci šířit paniku

26. 8. 2021

26 min