Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Režisérka Věra Chytilová podle herce Miroslava Donutila

Úžasné životy: Úžasné životy: Režisérka Věra Chytilová podle herce Miroslava Donutila

13. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

12. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Může se zavést nouzový stav. Novela pandemického zákona zneužila legislativní nouzi, říká senátor

Dvacet minut Radiožurnálu: Může se zavést nouzový stav. Novela pandemického zákona zneužila legislativní nouzi, říká senátor

11. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jsou autoři, se kterými mám až téměř milostnou chemii, přiznává překladatelka Charvátová

Osobnost Plus: Jsou autoři, se kterými mám až téměř milostnou chemii, přiznává překladatelka Charvátová

11. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor Matěj Forejt vytahuje na světlo paradoxy umění NDR. Když se sorela potká s kvalitou

Vizitka: Kurátor Matěj Forejt vytahuje na světlo paradoxy umění NDR. Když se sorela potká s kvalitou

11. 2. 2022

48 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Bronzová Martina Sáblíková: Poslední čtyři kola jsem vydržela kvůli malýmu, co se má narodit

Host Lucie Výborné: Bronzová Martina Sáblíková: Poslední čtyři kola jsem vydržela kvůli malýmu, co se má narodit

11. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Mecenáš Pavel Smutný: Vztah k Německu, k východnímu bloku… Tyhle otázky řešila už svatá Ludmila

Jak to vidí...: Mecenáš Pavel Smutný: Vztah k Německu, k východnímu bloku… Tyhle otázky řešila už svatá Ludmila

11. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ve zdravotnictví jsou škrty největší. Obáváme se o kvalitu péče, zlobí se odborářka Žitníková

Dvacet minut Radiožurnálu: Ve zdravotnictví jsou škrty největší. Obáváme se o kvalitu péče, zlobí se odborářka Žitníková

10. 2. 2022

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jezuitští misionáři měli obrovský rozhled, hodnotí publicista. Byli prvními cestovateli kolem světa?

Host Lucie Výborné: Jezuitští misionáři měli obrovský rozhled, hodnotí publicista. Byli prvními cestovateli kolem světa?

10. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Biochemik Konvalinka: V Praze jsme za vrcholem omikronové vlny, ve zbytku republiky to ještě neplatí

Osobnost Plus: Biochemik Konvalinka: V Praze jsme za vrcholem omikronové vlny, ve zbytku republiky to ještě neplatí

10. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Adéla Komrzý: Společenská témata dávají smysl. Baví mě, když film otevře debatu

Vizitka: Dokumentaristka Adéla Komrzý: Společenská témata dávají smysl. Baví mě, když film otevře debatu

10. 2. 2022

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Pačes: Vybíjení křečků z ČR kvůli covidu je trochu panika. Jak ale přenos zastavit, vědci nevědí

Jak to vidí...: Jan Pačes: Vybíjení křečků z ČR kvůli covidu je trochu panika. Jak ale přenos zastavit, vědci nevědí

10. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Spor o Turów bychom vyhrát nemuseli. Dohoda je to nejlepší, čeho šlo dosáhnout, tvrdí Martin Smolek

Dvacet minut Radiožurnálu: Spor o Turów bychom vyhrát nemuseli. Dohoda je to nejlepší, čeho šlo dosáhnout, tvrdí Martin Smolek

9. 2. 2022

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Martin Řezníček:  Nelíbí se mi provinčnost současné žurnalistiky, společnost se zbytečně uzavírá

Host Lucie Výborné: Martin Řezníček: Nelíbí se mi provinčnost současné žurnalistiky, společnost se zbytečně uzavírá

9. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinář Szántó: Bojím se, že Putin bude muset něco udělat. To něco taky může znamenat krveprolití

Osobnost Plus: Novinář Szántó: Bojím se, že Putin bude muset něco udělat. To něco taky může znamenat krveprolití

9. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitel Moravské galerie Jan Press: Dobré vztahy pomáhají tvořit silné sbírky

Vizitka: Ředitel Moravské galerie Jan Press: Dobré vztahy pomáhají tvořit silné sbírky

9. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cyril Höschl: Hikikomori není japonský fenomén. V extrémní izolaci teď žijí lidé po celém světě

Jak to vidí...: Cyril Höschl: Hikikomori není japonský fenomén. V extrémní izolaci teď žijí lidé po celém světě

9. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Sociolog Prokop: Chování Čechů už poslední vlny nezměnily

Dvacet minut Radiožurnálu: Sociolog Prokop: Chování Čechů už poslední vlny nezměnily

8. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin je přesvědčený, že Západ okupuje Ukrajinu a místní vláda je loutková, vysvětluje rusista Glanc

Osobnost Plus: Putin je přesvědčený, že Západ okupuje Ukrajinu a místní vláda je loutková, vysvětluje rusista Glanc

8. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Adoptované děti si nesou trauma celý život, školy s tím neumí pracovat, všímá si jejich matka

Host Lucie Výborné: Adoptované děti si nesou trauma celý život, školy s tím neumí pracovat, všímá si jejich matka

8. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Kavan: Odvezl jsem si kus špalku a začal řezat. Můj život ovlivnila vojna, Indie i film

Vizitka: Petr Kavan: Odvezl jsem si kus špalku a začal řezat. Můj život ovlivnila vojna, Indie i film

8. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Britská monarchie je stejně hodnotnou značkou jako Shell. Může za to Alžběta

Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Britská monarchie je stejně hodnotnou značkou jako Shell. Může za to Alžběta

8. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Co bude, bude-li voda u Turówu klesat? Vláda a Liberecký kraj mají zodpovědnost, odpovídá Zahradil

Dvacet minut Radiožurnálu: Co bude, bude-li voda u Turówu klesat? Vláda a Liberecký kraj mají zodpovědnost, odpovídá Zahradil

7. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jiří Pavlica: Skácelovy básně jsou nadpozemsky moudré, a přitom si na nic nehrají

Host Lucie Výborné: Jiří Pavlica: Skácelovy básně jsou nadpozemsky moudré, a přitom si na nic nehrají

7. 2. 2022

26 min